Pınar Yeşiltay Sevim ile Her Şeye Dair canlı yayın konukları Ufuk Özdemir ve Dr. Özgür Gözlüklü oldu

Pınar Yeşiltay Sevim ile Her Şeye Dair canlı yayın konukları Ufuk Özdemir ve Dr. Özgür Gözlüklü oldu

Programa konuk olan Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Dt. Özgür Gözlükçü ve Saç ve Kaş Tasarım Uzmanı ve Eğitmeni Ufuk Özdemir ile geçen keyifli sohbette merak edilen sorulara cevaplar arandı.

Medya Ege TV Pınar Yeşiltay Sevim İle HER ŞEYE DAIR Programında bu hafta “Saç ve Diş Estetiği” Konuşuldu. Programa konuk olan  Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Dr. Özgür Gözlükçü ve Saç ve Kaş Tasarım Uzmanı ve Eğitmeni Ufuk Özdemir ile geçen keyifli sohbette merak edilen sorulara cevaplar arandı.

Narlı Mahallesi, Mithatpaşa Cd. NO:262/1B, 35320 Narlıdere/İzmir adresinde hizmet veren Dent Forum Ağız&Diş Sağlığı Polikliniği uzman hekimlerinden Dr. Özgür Gözlüklü bireylerin gülümsemelerindeki en önemli unsur olan diş sağlığına ve estetiğine değindi. Kaybedilen dişlerin yerine önerilen mental implanta, zirkonyum kapma uygulamalarına, ağız ve çene yapısı bozuklukluklarına, Hollywood Gülüşü olarak bilinen gülüş tasarım  - yanak estetik operasyonlarına, diş beyazlatma tekniklerine değinen Gözlüklü kişiselleştirilmiş ve kişinin yüz yapısına göre yapılacak olan uygulamaların her zaman çok daha güzel görüneceğini vurguladı. Ayrıca yapılacak uygulamalarda hekim seçimi ve hekime güvenin önemine değinen uzman, diş hekimlerinin kişilerin en  son ve zor başvurdukları kişiler olduklarını vurgulayarak kadınların daha estetik odaklı baktıkları için ön dişlerden yaptırmaya başlarken erkeklerin daha çok yemek yemelerine engel olan arka dişleri tedavi ettirerek başladıklarını belirtti.

201 Sokak No.49 A Hatay İzmir adresinde kendi adı ile adılan saç tasarım merkezini 13 yıldır işletmekte olduğunu ve 20 yılı aşkın süredir mesleği icra ettiğini belirten Saç tasarım uzmanı Ufuk Özdemir ise saç bakımı ve sağlığı için salon ve evde bakım tekniklerine değindi. Ayrıca trend renk, kesim ve uygulamalara değinen Özdemir soğuk sarıların modasının  yavaş yavaş geçmesi gerektiğini aksi halde saç sağlığı anlamında toplum olarak ciddi sorunlar yaşanacağını ve asimetrik saç kesimlerinin yeni sezonda da damga vuracağını vurguladı. İthal Keune markasının Türkiye’deki 3 eğitimcisinden biri olarak yakın zamanda Türkiye’de saç renklendirme konusunda fark yaratacak projelere imza atacaklarını bildirirken “Saçın Saçım Olsun” gibi pek çok sosyal sorumluluk projesine destek olduğunu, alanında sayısız ödüle sahip olduğunu belirtip yanında getirdiği ödüllerinden bazılarını izleyenlerle paylaştı.

Pınar Yeşiltay Sevim’in sunduğu keyifli ve faydalı geçen programda saç, kaş, diş ve gülüş gibi estetiğin bütününü kapsayan öğelere dair her türlü bilgiye yer verildi.

Medya Ege Tv ekranlarında her salı aksamı görmediğiniz duymadığınız bilmediğiniz hiçbir şey kalmasın bakış açısı ile saat 19:00’da yayınlanan Pınar Yeşiltay Sevim İle HER ŞEYE DAIR Programına MedyaEge TV Facebook ve Pınar Yeşiltay Sevim Medya Facebook (@okuyananne) Sosyal medya hesaplarından ulaşarak tekrarını izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.