Podyumun melekleri, Nishclinica ile güzelleşiyor

Podyumun melekleri, Nishclinica ile güzelleşiyor

Genç modellerde podyumda daha göz alıcı ve bakımlı görünmek için Nishclinica’nın müdavimi oldular.

Nishclinica Doktoru Oğuzhan Akgül’ün Nişantaşı’ndaki şubesinde zayıflamadan, botox, dolguya, altın iğneden, epilasyona, tüm yüz gençleştirme işlemleri, leke tedavileri, zayıflama ve selülit tedavileri yapılan, sınırsız seçeneklerle dolu klinik şimdiden çok trend oldu. Podyumların kağıt bebekleri Zeliha Çal, Simge Ünal ve Türkan Geyik defilelerin aranılan modellerinden.

dr-oguzhan-akgul-ve-zeliha-cal.jpg

Podyumların ünlü modeli Zeliha Çal, yaptırdığım işlemler podyumun yorucu etkilerini azaltmak için çok küçük ama çok etkili dokunuşlar diye konuştu. Birçok güzellik merkezi veya klinikten çağrılıyoruz. Ancak uzman ekip, steril ortam, ekibin güler yüzlülüğü ve verdikleri güven nedeniyle Nishclinica tek tercihim. Her gittiğimde ufak dokunuşlarla kendimi yenilenmiş hissediyorum, doktorumuz Oğuzhan Akgül’de harikalar yaratıyor. dedi.

zeliha-cal35.jpg

Uzman kadrosu, kaliteli hizmet anlayışı ile teknolojinin son imkanlarını içerisinde bulunduran, müşterilerini kendi evlerindeymiş konforuyla ağırlayan klinik, iş dünyasının ünlülerinden, sosyeteye, podyumun ünlü modellerinden, sanatçılara herkesin tercih sebebi olmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.