Pokemon Go takas sistemi dönemi başladı

Pokemon Go takas sistemi dönemi başladı

Artırılmış Gerçeklik (AR) ile hazırlanan ve çok ciddi bir oyuncu kitlesine ulaşan Pokemon Go için çok önemli bir yenilik kullanıma sunuldu. Pokemon Go takas sistemi nasıl çalışacak? İşte yanıtı...

Dünya çapında büyük ilgi gören Pokemon Go için, uzun süredir beklenen muhteşem bir özellik kullanıma sunuldu. Oyuncuların ilk günden beri beklediği takas sistemi, sonunda aktif hale getirildi.
 

Pokemon Go takas sistemi nasıl çalışıyor?
 

Bu özellikten faydalanmak için Level 30 ve üzerinde olmanız gerekiyor. Takas sistemi, şu an için 30-40 seviye arasındaki eğitmenler için geçerli durumda. İlerleyen dönemlerde ise tüm seviyelere sunulacak.  Karakterinizin seviyesi 30’un üzerinde ise, Pokemon takası yapmak istediğiniz kişi ile aranızdaki mesafenin 100 metrenin altında olması da ikinci koşul. Bu sistem ile hediye verebilmeniz de mümkün.


Eğitmen profilinize girdikten sonra, Arkadaşlar alanına girmek için ekranı sağa kaydırın. Kendinize ait olan yeni eğitmen kodunu paylaşın veya başkasına ait olan eğitmen kodunu bu alana girin.

Arkadaşınıza hediye göndermeden önce seviyesini kontrol edin. 30 – 40 aralığında değilse, gönderim ve takas yapamazsınız. Pokemon takasına başlamak için, takas yapacağınız kişi ile aranızda en fazla 100 metre mesafe olması gerekiyor. Special Trade olarak adlandırılan, Shiny, Legendaries gibi takaslar ise, günde 1 kere yapılabilecek.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.