Polisler, şehitler için lokma döktürdü

Polisler, şehitler için lokma döktürdü

İzmir’in Foça İlçesi’nde Emniyet Müdürlüğü mensupları tüm şehitler için hayır lokması döktürdü. Foça’nın kadın Emniyet Müdürü Gülcan Coşkun lokmayı polis arkadaşları ile birlikte kendi elleriyle dağıttı.  

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174.ncü kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Foça Demokrasi Meydanı’nda hayır lokması döktürüldü. Çiseleyen yağmura rağmen haftasonu Foça gezmesinden vazgeçmeyen ziyaretçilerle, Foça’lı vatandaşlar polislerin dağıttığı lokmaya teşekkür ve dualarla katıldılar. Anne babalarına görevlerinde başarılar dileyerek sohbet eden vatandaşlara,  kırmızı karanfiller veren polis çocukları kutlamalara ayrı bir renk kattılar.  

Halkın asayiş ve güvenliği için 24 saat kesintisiz görev başında olduklarını belirten Foça İlçe Emniyet Müdürü Gülcan Coşkun bu uğurda şehit olan emniyet mensupları ile birlikte tüm şehitleri hayır lokmasıyla andıklarını söyledi.  Gülcan Coşkun; “ Polis teşkilatımızın 174.kuruluş yıldönümü etkinliklerimiz kapsamında aziz şehitlerimizin ruhlarına mevlüt okutup, lokma döktürüyoruz. Etkinliklerimiz hafta içinde devam edecek. Şehit ailelerini, teşkilat mensubu yaşlılarımızı tek tek ziyaret edeceğiz.  Polis haftasını vatandaşlarımızla birlikte kutlamayı sürdüreceğiz.  Vatandaşlarımızla işbirliği; görevimizi yaparken, suçluları yakalar, suçları aydınlatırken çok büyük önem arzediyor. Bizler de onların huzurunu, güvenliğini sağlamak için canımızı dişimize takarak çalışmaya devam ediyoruz.  Teşkilatımızın 174. Kuruluş yıldönümü kutlu olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.