Portekiz 3-3 İspanya

Portekiz 3-3 İspanya

2018 Dünya Kupası C grubu açılış maçında Portekiz ile İspanya karşı karşıya geldi. Ronaldo'nun 3 golle geceye damgasını vurduğu maçta İspanya'da Diego Costa'nın iki golü ve Nacho'nun golüyle mücadele 3-3 sona erdi.

Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda oynanan 4.maçta Portekiz ve İspanya Rusya’nın Soçi kentindeki Fisht Olympic’te karşı karşıya geldi.

İlk dakikasından itibaren büyük heyecana sahne olan maçta Cristiano Ronaldo, henüz 3. dakikada Nacho’nun müdahalesiyle yerde kalınca 3. dakikada kazandığı penaltıyı gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi. Maça tutuk başlayan İspanya, 24. dakikada Diego Costa ile durumu 1-1’e getirdi. 44. dakikada bir kez daha sahneye Cristiano Ronaldo çıktı ve durumu 2-1’e taşıyarak takımının soyunma odasına önde gitmesini sağladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısının başında, 55. dakikada İspanya Diego Costa ile beraberliği yakaladı. Portekiz henüz 2. golün şokunu üzerinden atamadan İspanya 58. dakikada Nacho ile bir kez daha golü buldu ve maçta ilk kez öne geçti. Fakat 88. dakikada maça damgasını vuran isim olan Cristiano Ronaldo bir kez daha sahneye çıktı ve muhteşem serbest vuruşla durumu 3-3’e getirerek maçın sonucunu tayin etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.