Poyraz Zeytinyağları, Anuga Fuarı’nda yerini aldı

Poyraz Zeytinyağları, Anuga Fuarı’nda yerini aldı

Poyraz Zeytinyağları, 5-9 Ekim tarihleri arasında Almanya’nın Köln kentinde düzenlenen dünyanın en büyük gıda organizasyonu olarak nitelendirilen Anuga Fuarı’nda yerini aldı.

İki yılda bir yapılan Anuga Fuarı’nın gıda sektöründe hizmet verenler için güzel fırsat olduğunu dile getiren Poyraz Zeytinyağları Genel Müdürü Soykan Yanya, dünya mutfağını Türk zeytinyağları ile tatlandırmak istediklerini ifade etti. Dünyadaki gıda sektörünün temsilcileriyle bağlantı kurmanın önemine değinen Soykan Yanya, “Türk zeytinyağının lezzetini dünyaya duyurmak için fuardaki yerimizi aldık. Dünyanın önde gelen gıda firmaları ile bağlantılar kurarak hem firmamızı hem de Türk zeytinyağını başarılı bir şekilde temsil ettik. Bundan sonraki zeytinyağlarımızı daha fazla insanla buluşturmak istiyoruz” dedi.

“Ülkemizi temsil ediyoruz”

Türkiye’de üretilen zeytinyağlarının dünyada önemli bir konumda olduğuna dikkat çeken Yanya, uluslararası fuarlara katılım göstererek ürünlerimizi dünyanın dört bir yanına yaymak istediklerini vurguladı. Fuarda yeni bağlantılar kurarak yeni pazarlarda da olacaklarını ifade eden Yanya, “Türkiye’nin uluslararası fuarlarda daha fazla temsil edilmesi gerekiyor. Poyraz Zeytinyağları olarak önce ülkemizi sonra firmamızı temsil ediyoruz. Fuarda yer alan firma temsilcileri ile kurduğumuz bağlantılar sayesinde pazar payımızı arttırmak için uğraşıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.