Prof. Dr. Semih Erkan Törenle Emekliliğe uğurlandı

Prof. Dr. Semih Erkan Törenle Emekliliğe uğurlandı

Ege Üniversitesi (EÜ) Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi, fakültenin önceki dönem dekanlarından Prof. Dr. Semih Erkan, törenle törenle emeklilik yaşamına uğurlandı.

Ziraat Fakültesinde düzenlenen törene, EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, akademisyenler, öğrenciler, idari personel ve Prof. Dr. Semih Erkan’ın ailesi katıldı.

Dekanlıktan, fakülte yönetim kurulu üyeliğine çeşitli görevlerde bulunan ve birçok öğrenci yetiştiren Prof. Dr. Erkan “Kişiler hata da yapsa onların arkasında durarak onları doğruya sevk edebilirsiniz. Saygıyı ve sevgiyi elden bırakmadan devam edin. Biz hocalarımızdan öyle öğrendik. Umarım bu kıymetli hazine gelecek nesillere aktarılır” diye konuştu.

Rektör Prof. Dr. Budak: “Hocamız Tecrübeleriyle Üniversitemize Katkı Sunmaya Devam Edecektir”

Prof. Dr. Erkan’ın emekliliği nedeniyle hüzünlü olduklarını dile getiren Rektör Budak “Bunu bir ayrılık olarak kabul etmiyoruz. Hocamız tecrübeleriyle üniversitemize katkı sunmaya devam edecektir. Çalışanın yanında, gençlere sahip çıkan bir hocamızı emekli ediyoruz. Hepimize böyle sağlıklı emeklilikler nasip olur umarım. Hocamıza teşekkürlerimizi sunuyorum ve iyi emeklilikler diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Prof. Dr. Erkan’a Rektör Budak Tarafından teşekkür plaketi verildi.(S.B.T.)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.