Prof. Dr. Üstün Dökmen, Bornova’da ‘gelişmek’ üzerine konuşacak!

Prof. Dr. Üstün Dökmen, Bornova’da ‘gelişmek’ üzerine konuşacak!

Bornova Belediyesi, Prof. Dr. Üstün Dökmen'i ağırlayacak.

MEDYA EGE - Bornova Belediyesi, Prof. Dr. Üstün Dökmen'in 'Gelişmek, Geliştirmek' konulu söyleşine ev sahipliği yapacak.

17 Aralık Cumartesi günü düzenlenecek olan söyleşi, Bornova Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

Bornova Belediyesi, Yönder Okulları, Bornova Küçük Şeyler Anaokulu ve Birleşmiş Milletler'in Avrupa Gençlik Yılı projesi kapsamında düzenlenecek söyleşi, saat 18.00'da başlayacak ve tüm vatandaşlara açık olacak.

fj2foyoxwaau71e.jpg

PROF. DR. ÜSTÜN DÖKMEN KİMDİR?

orta-mg-7363.jpg

Üstün Dökmen, 1954 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da tamamladı. Hacettepe Üniversitesi Fizik Bölümüne kaydoldu ve 3.sınıftan sonra Psikoloji bölümünü bitirdi.

Uygulamalı Psikoloji alanında yüksek lisansını tamamladı. Psikolojik Danışma ve rehberlik alanında doktorasını tamamladı. 1995 yılında profesör oldu. Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesinde öğretim üyesi olarak görev yaptı.

Üstün Dökmen TRT kanalında Küçük Şeyler isimli bir program hazırladı ve sundu. Aynı programı 2012 yılında başla bir tv kanalında sundu. Bilimsel kitapları ve makalelerinin yanı sıra şiir ve tiyatro alanında da eserler verdi.

Birçok Avrupa ülkesi ve Avustralya’da maddi bir beklentiye girmeden konferanslar vermiştir. Yazarlar Birliğinin 2008 yılında "deneme" alanında ödülüne layık görüldü.

Üstün Dökmen Yaşam Akademisi yönetim kurulu başkanıdır. Aynı zamanda Küçük Şeyler Anaokulu adı altında 15 ilde hizmet veren 24 anaokulu açmıştır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.