Projeci Başkan başvurusunu teşkilatıyla yaptı

Projeci Başkan başvurusunu teşkilatıyla yaptı

Türkiye’nin 500 binin üzerinden nüfusuyla en büyük ilçelerinden birisi olan Karabağlar’ın AK Parti İlçe Başkanı Kazım Erten, milletvekili aday adayı oldu.

Türkiye’nin en büyük ilçesi Karabağlar’da bir çok proje üreten ve projeleri ilçeye kazandırmak için Ankara’da çalışmalar yaparak ilçenin kaderini değiştiren, Karabağlılar tarafından proje başkan olarak adlandırılan AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten, milletvekilliği aday adayı başvurusunu teşkilatıyla birlikte yaptı.

Türkiye’nin 500 binin üzerinden nüfusuyla en büyük ilçelerinden birisi olan Karabağlar’ın AK Parti İlçe Başkanı Kazım Erten, milletvekili aday adayı oldu.  Yaklaşık 2 yıllık görev sürecinde Ankara’da başbakan, bakanlar ve üst düzey bürokratlarla sık sık görüşmeler yaparak Karabağlar’a üniversite kampüsü kazandırmayı başaran, kentsel dönüşüm, spor tesisleri ve doğalgaz da ilçeye modern dönüşümün yolunu açan Kazım Erten, proje odaklı ilçe başkanlığı yaptığı için de ilçede de ‘Projeci Başkan’ olarak adlandırıldı.

İlçe başkanlığı görevini yaptığı dönemi değerlendirdiği basın açıklamasında ‘Karabağlar'ın sorunları, bahane ile, bürokratik olumsuzlayıcı akılla pozisyon almakla  çözülmez. Pozitif yorum, yapıcı, yaratıcı akıl ile Karabağlar'ın tüm sorunlarının üstesinden geliriz. Bunları gerçekleştirmek için önümüzde hiç bir yasal engel ve müdahaleci Merkeziyetçi Siyasi irade yok.” Diyen AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten, "Dahil Olalım, Mani Olmayalım!" diyerek yerel yönetimin ilçedeki yetersiz çalışmasını, engelleyici tutumunu eleştirdi.

Önceki gün AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı’ndan, teşkilatına veda konuşması yaparak istifa eden Kazım Erten, AK Parti İzmir İl Başkanlığı’na gelerek milletvekilliği aday adayı başvurusunu yaptı. AK Parti Karabağlar İlçe teşkilatı, başkanları Kazım Erten’i aday adaylığı başvurusunda yalnız bırakmadı. Yönetim kurulu, kadın kolları ve gençlik kollarında Erten’le birlikte görev yapan teşkilat mensupları ve Karabağlılar Başkanları Erten’in milletvekilliği başvurusunu birlikte yaptılar. Başkan Erten’in Karabağlar’ın projeci başkanı olduğunu, onunla birlikte Karabağlar’ın vizyonunu değişime girdiğini belirten ilçe teşkilatında görev yapan arkadaşları, “Biz ilçemizin ufkunu açan başkanımızı kaybettik ama onun projeci vizyonunu Türkiye, İzmir ve Karabağlar hep birlikte görecek” dediler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.