Psikolog Ferhat Aydın İzmir'de Tınaztepeliler ile buluştu

Psikolog Ferhat Aydın İzmir'de Tınaztepeliler ile buluştu

İzmir Tınaztepe Üniversitesi öğrenci topluluklarından “Bilim ve Eğitim Topluluğu” tarafından üniversitenin konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğin konuğu, Psikolog Ferhat Aydın oldu.

İzmir Tınaztepe Üniversitesi'nde sağlık alanında eğitim alan gençler, akademik eğitimlerinin yanı sıra sanat, kültür, spor gibi alanlarda çalışmalar gerçekleştirdikleri öğrenci topluluklarında yıl içinde farklı alanlarda çeşitli etkinlikler düzenliyor. Üniversitenin farklı bölümlerinde eğitim gören öğrencilerin bir araya gelmesi ile oluşan Bilim ve Eğitim Topluluğu, kendi alanında başarılı, konuşmaları, gösterileri, sosyal medyadaki paylaşımları ve fikirleri ile kitlelerin dikkatini çeken Psikolog Ferhat Aydın’ı 20 Mart günü kariyer etkinliğinde kampüste ağırladı.

whatsapp-image-2024-03-21-at-14-40-45.jpeg

Dr. Öğr. Üyesi Orhan Çakır’ın moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte, açılış konuşması yapan Çakır, günümüzde girişimci düşüncenin öneminden bahsederek bugün en büyük ihtiyacımızın “alışılmışın dışında düşünme, planlama yapma ve yeniliği planlamak” olduğunu konuşmasında vurguladı.

whatsapp-image-2024-03-21-at-14-40-45-2.jpeg

Etkinliğin konuğu olan Psikolog Ferhat Aydın ise kendi kariyer yolculuğunu gençlere ilham veren hem güldüren hem de düşündüren konuşması ile paylaştı. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Aydın, yaptığı kariyer temalı konuşmasında kendi kariyer hikayesi için “Birçok başarısız girişimim oldu. Bu başarısız girişimler, bugünkü başarının temelini oluşturdu. Toplumsal yargılar ve bakışlar bazen sizin cesaretinizi kırabiliyor. Ben burada en önemli adımı ‘cesaret’ olarak nitelendiriyorum. Cesaret korkmamak değildir; korkuya rağmen adım atabilmektir. Bunu başarabildiğiniz anda yeni bir yolculuk zaten başlamış oluyor.” diyerek öz güven, başarı, planlama gibi kavramları da ayrıntılı olarak ele aldı.

whatsapp-image-2024-03-21-at-14-40-45-1.jpeg

Etkinlik sonunda Psikolog Ferhat Aydın’a, İzmir Tınaztepe Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kaan Katırcıoğlu tarafından ve etkinliğin destekçilerinden Mes Mudita Çeşme Otel adına Atakan Enver Alp’e, Dr. Öğr. Üyesi Orhan Çakır tarafından teşekkür plaketi sunuldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.