‘Rafet El Roman’ İzmirliler ile buluşacak

‘Rafet El Roman’ İzmirliler ile buluşacak

Bugüne kadar hayata geçirdiği sıra dışı projelerle dikkat çeken AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, yarın (cuma) binlerce genci ünlü sanatçı Rafet El Roman ile buluşturacak.

Bayraklı Smyrna Meydanı’nda gerçekleştirilecek ve saat 19.00’da başlayacak “Gençlik Buluşması”nda, renkli görüntülere sahne olacak. Sevilen şarkılarını İzmirli gençler için söyleyecek olan Rafet El Roman, alanı dolduranlara unutulmaz bir akşam yaşatacak. Programa, Cumhur İttifakı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci de katılacak.

FESTİVAL HAVASINDA GEÇECEK

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, İzmir’deki tüm gençleri Bayraklı’daki programa davet etti. Başkan İnan, “Gençlik Kolları olarak, uzun süredir sahadayız. İzmir’in her noktasında gençlerle bir araya geldik. Yaptığımız etkinliklerle siyaset, ekonomi ve sanat dünyasından çok önemli isimleri İzmirli gençlerle buluşturduk. Rafet El Roman’ın da katılacağı programımız ise, festival havasında geçecek. Gerçekten unutulmaz bir akşam yaşayacağız. Siyasi görüşü ne olursa olsun, İzmirli tüm genç kardeşlerimizi konserimize bekliyoruz” dedi.

unnamed-(5)-147.jpg

VİDEOLU MESAJ

Öte yandan, seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını arttırarak sürdüren AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, 31 Mart’ta ilk kez oy kullanacak 100 bin gence videolu mesaj verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Qr kodlu” videosu, isme özel olarak hazırlanarak, sosyal medya aracılığıyla tek tek gençlere iletildi. Ayrıca doğum günü mart ayında olan 20 bin gence de ulaşılarak, pasta ve kek ikram edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.