Rallikros Şampiyonu Bahadır Sevinç, Türkiye'yi dolaşacak

Rallikros Şampiyonu Bahadır Sevinç, Türkiye'yi dolaşacak

Bahadır Sevinç, 101 firmasının sponsorluğunda Türkiye'yi dolaşarak sürücülerle deneyimlerini paylaşacak ve101 Nano Koruyucu ve Bakım Ürünlerinin tanıtımını yapacak.

Formula 2 aracı ve diğer yarış araçları Ankara'da yakıt istasyonlarında sergilenecek. Ankara'da 4 gün sürecek etkinlikte 101 firmasına ait ürünler bayilere ve tüketicilere tanıtılacak. %100 yerli sermaye ile yerli üretim yapan 101 Koruyucu ve Bakım Ürünleri Genel Müdürü Serdar Sayılgan, “Enjektör temizleyici, motor temizleyici, lpg yakıt katkısı, bor motor yağı katkısı gibi ürünlerimizle çok geniş bir yelpazeye hitap ediyoruz” dedi.

EPDK ve madeni yağ lisanslarıyla kaliteye önem veren müşteriye ürünleri tecrübe ettirip kalıcı memnuniyeti hedeflediklerini kaydeden Sayılgan şöyle devam etti: “Sektörde yabancı markalarla rekabet ederken Avrupa Birliği'ne girmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bulgaristan'da ürünlerimiz satılmaya başlandı. Çok yakında Azerbaycan'a ihracat yapacağız. LPG yakıt katkıları, motor korucular, enjektör temizleyiciler artık Avrupa'da satılıyor. Hedefimiz ürünlerimizi dünya pazarında raflarda görmek.

ralli.jpeg

Güçlü ve profesyonel ekibimizle Türkiye’yi dolaşıp üretim tesisimiz ve yerli üretimimizden kaynaklı fiyat avantajlarımızı anlatıyoruz. Bu avantajlarımız da tüketiciye yüzde yüz müşteri memnuniyeti olarak dönmüş oluyor. 2011 yılından beri Sakarya’da bulunan Fabrikamızda da Arge çalışmalarına büyük yatırımlar yaptık. ISO9001, ISO18001, EPDK lisansı, madeni yağ lisansı gibi tüm belgelerimiz mevcut. Güçlü bayilerimiz ve tecrübeli ekibimizle her geçen gün gelişerek büyümeye devam ediyoruz”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.