Ramazan İzol, "Savaşmaya hazırız"

Ramazan İzol, "Savaşmaya hazırız"

Bölgenin önemli kanaat önderlerinden olan Ramazan İzol  Diyarbakır’da basın toplantısı düzenledi.

Esed rejimi ve Rus güçlerinin İdlib'deki Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına yönelik alçakça ve kalleşçe saldırısından sonra Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) idlib'e karşı başlattığı operasyona bölgenin aşiretlerinden tam destek geldi.

İzol yapmış olduğu konuşmada “Sözlerime öncelikle İdlib'deki şehit olan tüm Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza yüce Allah'tan acil şifalar diliyorum, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Tüm Türkiye'nin ve milletimizin başı sağ olsun" dedi.

“ESEDİN AĞABABASI PUTİN”

Yapılan haince kalleşçe saldırının arkasında Rusya'nın Putin’in olduğunu biliyoruz. Çünkü putin esed haininin kalleşinin  ağababasıdır. Esed ağasından Putin’den habersiz hiçbir iş yapamaz. Bu alçak saldırıyı kimler örgütlediyse hepsine dünyayı dar edeceğiz Bölgede sınır oluşturan doğu ve güneydoğu halkı olarak devletimizin emrinde askerlerimizin kanının yerde kalmaması için savaşmaya hazırız. Sayın Cumhurbaşkanımız Putine "ESEDLE ARAMIZA GİRME ARADAN ÇEKİL"  dedi. Bizlerde bölgenin en büyük aşiretleri olarak kanımızın intikamını almak için savaşa ve savaşmaya hazırız" dedi

“GÜN BİRLİK ZAMANI İNTİKAM ZAMANIDIR”

Bizler biliyoruz k şehitlerimizi cennete uğurlarken onları ahirette avucuna su doldurmuş peygamberimiz bekliyor. Bu olayı siyasete alet etmeye çalışanlar vatan hainidir alçaktır kalleştir. Amacımız davadır. Yola çıktığımız bu dava; insanlığın, İslam'ın, Türkiye'nin davasıdır. Yorulmayacağız, durmayacağız. Bizler büyüklerimize söz verdik. Cumhurbaşkanımız, dünyayı karşısına almış, Allah'ın yardımıyla korunan bir insandır. Bizim amacımız galip olan Hak olsun. Allah, inşallah bu davayı, ecdada, birlik ve beraberliğe verilen bu önemi tekrardan göstersin. Ülke sınırı ve dışındaki güçlerimizin hainlere karşı dik durması ne kadar önemliyse ülke içinde de birlik ve beraberlik içinde olmamız o derece önemlidir. Gün birlik zamanı şehitlerimizin intikam zamanıdır .Gün postalımızla hain kalleş Esed’ in kafasına basma günüdür. Bunu yapamaz isek b u bölgede söz sahibi olamayız.

“BU BİR MEŞRU MÜDAFADIR”

Biz bölgenin en büyük aşiretleri olarak her zaman teröre karşı ve terörü yok eden güçleri destekliyoruz. İnşallah intikamımız alınacak. Türkiye sınırlarını korumak zorunda bunu meşru müdafaa hakkı olarak görüyoruz  Çünkü Türkiye her zaman bölgenin istikrarını, huzurunu ve barışı sağlamak isteyen bir güç" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum