Rehin tutulduğu yatağın görüntüleri ortaya çıktı!

Rehin tutulduğu yatağın görüntüleri ortaya çıktı!

Chloe Ayling'in geçen hafta kendisini kaçırmakla tehdit ettiğini söyleyip mahkemeye verdiği Lukasz Herba ile el ele çekilmiş görüntüleri ortaya çıkmıştı.

Chloe Ayling'in rehin olarak tutulduğu çiftlik evindeki yatağın görüntüleri de ortaya çıktı. Peki Chloe Ayling kimdir? İşte Chloe Ayling ile ilgili tüm detaylar...


Londra'da yaşayan 20 yaşındaki manken Chloe Ayling'in geçen hafta kendisini kaçırıp fidye istemekle itham edip mahkemeye verdiği Lukasz Herba ile el ele görüntüleri ortaya çıkmıştı. Peki Chloe Ayling kimdir? İşte detaylar...

8593617.43.35-(1).png


 Görüntüler bugün mahkemede delil olarak sunuldu. Mahkemeye sunulan bazı görüntülerin geçen sene Torino sokaklarında çekildiği açıklandı. Chloe Ayling'in annesi mahkemede Herba'nın kızına uyuşturucu vererek arabasının arkasına attığı görüntüleri gördüğünü iddia etti.


İddialara göre Herba Chloe'yu beş gün sonra serbest bıraktı ama sonra telefon açarak 50000 bitcoin istedi. Eğer vermezse kendisini ve ailesini öldürmekle tehdit etti. Ayrıca polise de özellikle kaçırılmadığını belirtmesini emretti.  Mahkemede Ayling'in fiziksel şiddete maruz kaldığı, ketamin verilerek uyuşturulduğu belirtildi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.