Rektör Alcı’dan kampüste yeni yönetim modeli!

Rektör Alcı’dan kampüste yeni yönetim modeli!

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Alcı, “Rektör Kampüste” uygulaması kapsamında ilk mesaisini Diş Hekimliği Fakültesi’nde yaptı. Alcı, akademik ve idari personelin taleplerini dinleyerek çalışmaları yerinde inceledi.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Alcı, yönetim süreçlerini yerinde takip etmek, üniversite personeliyle doğrudan iletişim kurmak ve kurumsal verimliliği artırmak amacıyla başlattığı saha çalışmalarına devam ediyor. Katılımcı yönetim anlayışını kampüsün her noktasına yaymayı hedefleyen Rektör Prof. Dr. Alcı, “Rektör Kampüste” uygulaması ile farklı akademik birimlerin bünyesinde çalışma ofisleri oluşturdu. Hayata geçirilen örnek proje kapsamında Rektör Prof. Dr. Alcı, ilk mesai uygulamasına Diş Hekimliği Fakültesinde oluşturulan çalışma ofisinde başladı. Diş Hekimliği Fakültesindeki çalışmaları yerinde inceleyen Rektör Prof. Dr. Alcı, akademisyenler ve idari personel ile bir araya gelerek talepleri dinledi.

rektor-kampuste-yerinde-yonetim-uygulamasi-1-1.jpg

Çalışmaların üniversitenin farklı akademik ve idari birimlerinde de devam edeceğini belirten Rektör Prof. Dr. Musa Alcı, “Rektör Kampüste uygulamamız kapsamında, üniversitemizin farklı akademik ve idari birimlerinde belirli aralıklarla oluşturulan çalışma ofislerinde mesaimize devam edeceğiz. Bu süreçte üniversitemizde yürütülen akademik, bilimsel ve idari çalışmaları yerinde inceliyoruz. Amacımız, mensuplarımızla aynı çalışma ortamını paylaşmak, aramızdaki güçlü iletişimi korumak, ortak akıl kültürünü beslemek ve aidiyet duygusunu pekiştirmektir. Böylece üniversitemizde üretilen bilgi ve fikirlerin toplum yararına dönüşebilirliğini daha da artıracağız. Erişilebilir, şeffaf, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetim anlayışı, kurum kültürümüzü daha da sağlamlaştıracaktır. Ortak akıl ve güçlü iletişim, kurumsal gelişimimizin temel unsurlarıdır. Ege Üniversitesi ailesinin tüm fertleriyle birlikte üniversitemizi ortak hedefler doğrultusunda geleceğe taşımaya devam edeceğiz” dedi.

rektor-kampuste-yerinde-yonetim-uygulamasi-3.jpg

rektor-kampuste-yerinde-yonetim-uygulamasi-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.