Rektör Budak, uluslararası üniversite ortaklıkları toplantısına katıldı

Rektör Budak, uluslararası üniversite ortaklıkları toplantısına katıldı

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, YÖK’te Prof. Dr. Erol Özvar'ın başkanlığında gerçekleşen uluslararası üniversite ortaklıkları toplantısına katıldı.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'ın gelecek hafta gerçekleştireceği Özbekistan ziyaretinin öncesinde YÖK'te uluslararası üniversite ortaklıklarının durumunun değerlendirildiği toplantı düzenlendi. Gerçekleşen toplantıya Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ta katıldı.

YÖK'te uluslararası üniversite ortaklıklarının durumunun değerlendirildiği toplantı gerçekleştirildi. YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ve beraberindeki heyetin gelecek hafta Özbekistan’a gerçekleştireceği ziyareti öncesinde mevcut iş birliği alanlarının değerlendirildiği toplantıya, Ticaret Bakanlığı Uluslararası Hizmet Ticareti Genel Müdürü Emre Orhan Öztelli, Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkan Yardımcısı Abdulhaki Hadi Turus, Kültürel Diplomasi Genel Müdür Yardımcısı Emir Salim Yüksel, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak ile Ankara, Boğaziçi, Bursa Uludağ, İstanbul, Sağlık Bilimleri ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitelerinin rektörleri katıldı.

ege-yokte-uluslararasi-universite-ortakliklari-degerlendirildi-1.jpg

Ahmet Yesevi, Kırgızistan-Türkiye Manas, Türk-Alman, Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi gibi modellerin değerlendirildiği toplantıda, Özbekistan ziyareti öncesinde mevcut iş birliği alanları konuşuldu ve iş birliğinin artırılması için atılacak adımlar masaya yatırıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.