Rektör Hoşcoşkun'dan yeni yıl mesajı

Rektör Hoşcoşkun'dan yeni yıl mesajı

Prof. Dr. Hoşcoşkun,” 2017 ülkemize ve dünyaya barış getirsin”

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Hoşcoşkun, akademik ve idari çalışanların yanı sıra Ege Üniversitesi kreş ve anaokulunda eğitim gören çocukların da yeni yılını kutladı. EÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Handan Ak’ın da katıldığı ziyarette çocuklara yeni yıl hediyelerini veren Rektör Prof. Dr. Hoşcoşkun, çocuklara sağlıklı ve mutlu bir yıl diledi. 

Kreş ve anaokulu ziyaretlerinin ardından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinin yeni yıl yemeğine katılan Rektör Prof. Dr. Hoşcoşkun; burada da akademisyenlere bilim ve başarının artacağı bir yıl temennisinde bulundu.  

Rektör Prof. Dr. Hoşcoşkun, rektörlük idari çalışanları ile de Yavuz Özkol Tesisleri’nde düzenlenen yeni yıl kutlamasında bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada Rektör Prof. Dr. Hoşcoşkun, “2017 yılının ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Umarım yeni yıl ülkemize, bölgemize ve tüm dünyaya barış ve hoşgörünün egemen olacağı bir yıl olur. Daha iyi ekonomik şartlarda ve bilimsel verimliliğin artacağı bir yıl temenni ediyorum. Ege Üniversitesi Ailesinin yeni yılını kutluyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.