Resmi Cristiano Ronaldo açıklaması

Resmi Cristiano Ronaldo açıklaması

Dünya Kupası'nda Portekiz ile beklentileri karşılayamayan ve çeyrek finalde Fas'a yenilen Cristiano Ronaldo, henüz kadro kurmadı. Ronaldo hakkında birçok suçlama yapıldı.

Dünya Kupası'nda Portekiz ile beklentileri karşılayamayan ve çeyrek finalde Fas'a yenilen Cristiano Ronaldo, henüz kadro kurmadı. Ronaldo hakkında birçok suçlama yapıldı.

Dünyaca ünlü yıldızın yeni kadrosu çok yakında belli olacak. Transferle ilgili resmi açıklama kulüpten geldi. Açıklamada, "Müzakereler oldukça ilerlemiştir" denildi. Yakında belli olacak." Nasr'ın transferi sorulduğunda, "Hayır, gerçek bir haber değil" yanıtını verdi. Supertotobet

Ronaldo'nun açıklamasının ardından İspanyol Marca gazetesi, Ronaldo'nun Al-Nassr ile 2,5 yıllık sözleşmesi olduğunu iddia etti. Marca haber detayları Ronaldo'nun yılda 200 milyon € kazandığını iddia etti.

RONALDO'NUN KARDEŞİNDEN ŞOK CEVAP

Al Nassri olarak anılan Cristiano Ronaldo, Manchester United'dan ayrıldıktan sonra şok edici bir mesaj aldı.

Portekizli yıldızın kardeşi Elma Aveiro, Al Nassr al Ronaldo'nun bir haberini sosyal medya hesabından alıntılayarak, "Yılın son şakası" cümlesini yazdı.

CHELSEA'DAN YAZIYA BAKIN

Futbol İngiltere'den Londra, Chelsea'nin biri Cristiano Ronaldo olmak üzere birkaç yıldız ismi kadrosuna katmayı planladığını iddia etti.

Real Madrid'de antrenman yapan ve Suudi Arabistan'dan teklif alan Ronaldo'nun Chelsea'ye gitme ihtimali çok düşük olmasına rağmen London Blues'un Ronaldo'yu yerinden oynatmaya çalışacağı haberde iddia edildi.

Soccer London'da Ronaldo'nun Chelsea'ye transferi için kullanılan ifadeler şunlardı;

"Ronaldo'nun Piers Morgan ile yaptığı röportajın ardından Manchester United'dan ani ayrılması Chelsea'ye bir fırsat verdi. Ronaldo'nun adı United'dan ayrıldığı günden beri Chelsea'de anılıyor ama Real Madrid'deki eğitimi ve Suudi Arabistan gezisi. Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'da kulübün sportif direktörü Marcelo Salazar, Portekizli süper yıldız hakkında açıklamalarda bulundu.

Salazar yalanlamadı Ronaldo, ancak kulübün önümüzdeki günlerde yapılan görüşmeler sonucunda transferi tamamlamak istediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.