Rezan Denizmen, Amerika'ya yerleşmiş

Rezan Denizmen, Amerika'ya yerleşmiş

Rezan Denizmen geçen sene Amerikanın en iyi okullarından biri olan UCLA oyunculuk bölümünü burslu olarak kazanıp Amerikaya yerleşmiş…

Bir süredir sosyal medya hesapları kapalı olan Bigbrother Türkiye’den tanıdığımız Rezan Denizmen tekrar aktif duruma geçince Amerika’da olduğu ortaya çıktı..Üniversiteyi Londrada okuyan Rezan UCLA in başarılı öğrencilerinden, Entertainment Studies bölümünde 300 öğrencinin içinde tüm dersleri A veya A+.  Ancak bu puanları alabilen 15 öğrenciden biri bu arada. Yaklaşık 11 aydır Los Angeles da yaşayan Rezan Denizmen figuran cast olarak başvurduğu Hollywood yapımı “Chinese Speaking Vampires” adlı komedi aksiyon filmine Vampir karakteri olarak seçilmiş. Başarılı bir çekim sonrasında  Direktörün asistanı kendisini arayıp Yapım ekibinin kendisinden çok etkilendiğini ve eğer Kabul ederse  başroldeki kızı çıkartıp kendisine” Zara” karakterini teklif etmişler.

zara-8.jpg
  
Filmin yazarı ve başrollerinden olan Davy Williams Rezan Hakkında çok güzel şeyler söylüyor ve devamlı sosyal hesabından Rezan Denizmenin sahnelerini paylaşıyor. Filmin Direktörü de bir çok dev yapımda yer alan Randy Kent .  Çok yakında vizyona girecek olan  “Chinese Speaking Vampires” filminin konusu ise çok enteresan. Vampirlerin dönüştürdüğü insanlar vampir olmak ile kalmıyor ayrıca ana dili gibi çince konuşmaya başlıyor. 

 “Zara” ismiyle ekranlara gelecek olan Rezan Denizmen’in dövüş sanatlarında oldukça başarılı olduğunu göreceksiniz. Erkek arkadaşını Vampire dönüştüren çinli vampirlerden fena intikam alıyor. Bu arada daha bu film bitmeden 3 ayrı proje için teklif alan Rezan Denizmen çok heyecanlı fakat Coronavirus yüzünden şu an Los Angeles da kimse evlerinden çıkamıyor, filmin bitmesine de bir kaç sahne kalmış inşallah en kısa zamanda çekimler biter biz de Rezan Denizmen’I  sinemalarda seyredebiliriz.

Ketojenik beslenme uzmanı certifikasını Amerikadan alan Rezan Denizmen çok yakında youtube kanalı ile artık sürekli yayında olacağını söyledi. Amacı Amerikaya gelmek isteyen burda yaşamak green card almak okumak isteyen herkese önemli bilgiler vermekle kalmayıp sağlıklı zayıflama ve egzersizle ilgili hiç bir yerde bulamayacağınız bilgiler vereceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.