Rizespor'un Teknik Direktörü Galatasaray Maçı Hakkında Konuştu

Rizespor'un Teknik Direktörü Galatasaray Maçı Hakkında Konuştu

Rizespor'un Galatasaray ile çıktıkları karşılaşmada berabere kalmasının ardından Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman konuyla ilgili açıklama yaptı.

Galatasaray ile çıktıkları karşılaşmada beraberliği yakalayabilen ve bunun sonucunda Ziraat Türkiye Kupası'yla vedalaşan Rizespor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, Galatasaray'ın eksiklerinin sahada kendini belli ettiğini söyleyerek, golü yakalasalardı her şeyin çok farklı olacağını söyledi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Önce kaleci Gökhan’dan başlamak istiyorum.

Oynamamasına rağmen müthiş bir performans sergiledi. Burada Başakşehir’le oynadığımız maçta da maçın önemli oyuncularından biriydi. Bugün de Rizespor’a uzun yıllar hizmet edecek genç bir kaleciyi de spor severler izledi.” ifadelerini kullandı.

Maçla ilgili de Karaman, “Hem ilk devre hem de ikinci yarı aslında golü bulabilsek bugün çok farklı şeyler olabilirdi. Atacağımız bir gol ikinci gol rakibimizi çok tedirgin edebilirdi. Bu bizim Süper Lig’deki özellikle Kweuke ve Eren’in ikinci yarı sezonu kapatmasından sonra üçüncü bölgede yani rakip alandaki eksikliğimizi yine net ortaya koydu. Dolayısıyla iki taraf adına da iyi bir maç oldu. Galatasaray finale çıkan takım kendilerine başarılar diliyorum. Yarın oynanacak Fenerbahçe – Konyaspor maçı da güzel olur inşallah her iki takıma da başarılar diliyorum. Biz artık lige döndük.” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.