Robot Yatırımları Zirvesi ve Endüstri 4.0 Zirvesi kapılarını açtı!

Robot Yatırımları Zirvesi ve Endüstri 4.0 Zirvesi kapılarını açtı!

Robot Yatırımları Zirvesi ve Endüstri 4.0 Zirvesi bugün kapılarını İstanbul Yeşilköy WOW Kongre Merkezi’nde açtı.

Katılımcıların ve ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği Robot Yatırımları ve Endüstri 4.0 Zirvesi, 1-3 Ekim tarihleri arasında Yeşilköy WOW Kongre Merkezi’nde ziyaret edilebilecek.

ROBOT YATIRIMLARI ZİRVESİ ROBOTİK ÇÖZÜMLER SUNUYOR

Robot Yatırımları Zirvesi sektörel bazdaki robotik çözümleri bir arada ve uygulamalı olarak göstererek, tüm sektörlere benzersiz bir deneyim sunarken; zirve boyunca gerçekleştirilecek paneller aracılığıyla, robotik alandaki sektörel faaliyetler ve çözümleri çok yönlü bir şekilde işlenecek.

ZİRVE SÜRESİNCE ÖNEMLİ PANELLER DÜZENLENECEK

Robot Yatırımları Zirvesi’nin ilk gününde; otomotiv, beyaz eşya, ana ve yan sanayi ürünlerinde robotlu çözümler konulu paneller gerçekleştirilecek.

ENDÜSTRİ 4.0 ZİRVESİ’NDE YAKIN GELECEKTE NE TÜR YATIRIMLAR YAPILACAĞI KONUŞULACAK

Üretim sanayi, akıllı fabrika, dijital dönüşüm, yapay zeka ve otonomizasyon konularının işleneceği Endüstri 4.0 Zirvesi’nde; hangi markalar, hangi sektörde, bu alanda çözümler geliştiriyor, bu alanda yapılan yatırımların sonuçları sektöre nasıl yansıyor, yakın gelecekte KOBİ’leri ve büyük firmaları neler bekliyor gibi önemli sorulara cevap aranacak.

TEKNOLOJİYE UYUM SAĞLAYANLAR KAZANACAK

Türkiye’de ve dünyada faaliyet gösteren firmalarda ne tür robot yatırımların yapıldığı, robot teknolojideki son durumu, robot sayısı, firmaların sektörel olarak Endüstri 4.0 yaptıkları yatırımları öğrenmek ve bu konudaki deneyimlerinden faydalanmak için bu iki zirveyi de kaçırmayın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.