ROMANTİK PRENS NEVZAT CAN AŞKSIZ KALDI

ROMANTİK PRENS NEVZAT CAN AŞKSIZ KALDI

Ekranlarının ilgiyle takip edilen sevilen günlük dizi filmin sevilen oyuncusu Nevzat Can, şöhret basamaklarını hızla tırmanıyor.

Yakışıklılığıyla dikkatleri bir anda üzerine çeken Nevzat Can, oyunculuk gücüyle de takdir toplamaya başladı. Setteki uyumuyla da herkesin sevgisini kazanan oyuncu romantik halleriyle de çalışma arkadaşları tarafından “Romantik Prens” olarak çağrılmaya başlandı. Genellikle müzik dünyasında aşk şarkılarıyla çıkış yapan sanatçı adaylarına yapılan bu yakıştırma şimdi oyunculuk dünyasının aşk adamı Nevzat Can’ın üzerine yapıştırıldı.

 

Sevilen Oyuncu “Aradığım aşkı bulamadım, iş olsun diye bir ilişki yaşamak benim tarzım değil, duygu olmayan bir birlikteliğe asla yanaşmam. O yüzdende uzun zamandır yalnızım, bu aradığımı bulana kadarda böyle devam edecek… Senaryo gereği de olsa bir aşk yaşıyor olmak bana huzur verir senaristlerimize yalvarıyorum, bana en güzel aşkı yazın özelde olmadı, senaryoda olsun…” Elif isimli günlük dizi filmin oyuncusu Nevzat Can, duygusal tarafının aşktan beslendiğini de ifade ederken arkadaşlarının taktığı Romantik Prens lakabının da boşa olmadığını gösterdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.