Ronaldo Manchester City Karşısında İyi Bir Performans Sergilediğini Söyledi

Ronaldo Manchester City Karşısında İyi Bir Performans Sergilediğini Söyledi

Real Madrid'in deneyimli futbolcusu Cristiano Ronaldo, geçirdiği sakatlıktan sonra insanların oynadığı futboldan kuşku duyduğunu ancak yine de iyi bir performans sergilediğini söyledi.

Real Madrid'in gözdelerinden Ronaldo sakatlık geçirdikten sonra insanların kendisinden şüphe duyduğunu ancak yine de Manchester City karşılaşmasında ortaya çok iyi bir performans koyduğunu söyledi.

Real Madrid’in süperstarı Cristiano Ronaldo, Atletico Madrid karşısında şanslarının yüzde 50-50 olduğunu söyledi. İnsanların kendinde şüpheyle yaklaştığını ifade eden Portekizli yıldız, bu kişileri haksız çıkardığını ve iyi bir futbol ortaya koyduğunu ifade etti.

İşte Ronaldo’nun sözleri:

“Zor bir maçtı ama Manchester City’den daha iyi oynadık. Daha fazla gol şansı yarattık ve daha istekliydik. İlk golümüzden sonra City’nin üzerimize geleceğini biliyorduk ama oyunu kontrol ettik. 1-0 az bir skor ama finalde olduğumuz için mutluyuz. Son 15 gün çok bir şey yapmadım ama bugün iyiydim.

İnsanlar benden şüphe duyuyor, neden bilmiyorum. Hemen sahalara döndüm ve bugün iyi oynadım. Problemim yok. Maçın sonlarında doğru yorulsam da çok kötü hissetmedim ve takıma yardımcı oldum. Madrid finali zor olacak ve ortada bir maç. Atletico’ya karşı yüzde 50’ye 50 şans var. Eşleşmeden dolayı mutluyuz çünkü özel bir maç olacak.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.