Ronaldo'dan Manchester United iddialarına yanıt

Ronaldo'dan Manchester United iddialarına yanıt

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, hakkında yapılan eleştirilere şaşırdığını söylerken Manchester United'a transfer olacağı iddialarına da yanıt verdi.

İspanya La Liga devi Real Madrid’in yıldızı Cristiano Ronaldo, 3-1 kazandıkları Borussia Dortmund maçından sonra Manchester United’a gideceği iddialarına yanıt verdi.

Performansının eleştiri konusu olmasına şaşırdığını dile getiren Ronaldo, “Görünüşe göre her maç kim olduğumu göstermek zorundayım. İnsanların benim için düşündüklerine şaşırıyorum. İstatistiklerim zaten konuşuyor. Örnek bir profesyonelim. Eleştiriler kötüye gidiyor” ifadelerini kullandı.

Real Madrid ile sözleşmesi 2021 yılında sona erecek olan Ronaldo, maç sonrası verdiği röportajda “Manchester United’a gidecek misin?” sorusunu da cevapladı.

32 yaşındaki futbolcu, “İyi bir soru. Bu haberlerin çıkması doğal ama belki başkan daha iyi bir yanıt verebilir. Mutluyum ve zevk aldığım şeyi yapıyorum. Dünyanın her yerinde insanlar benim hakkımda konuşyor. Futbol ve ailem için yaşıyorum, medya için değil” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.