Rotary Ailesi "Çocuk Felcine Son" Dedi !

 Rotary Ailesi "Çocuk Felcine Son" Dedi !

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Rotary, Rotaract ve İnteract Ailesi, 24 Ekim Dünya Çocuk Felci Günü'nde İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde "Çocuk Felcine Son" konseri'nde buluştular.

İzmir'in yetiştirdiği solist Evrim Özkaynak, Sedat Yüce ve Serap Yenici’nin gönüllü olarak sahne aldığı konserde Musicana Band gurubu müziği ve enerjisi ile dinleyicilere keyif dolu  bir şölen sundu. 

 
Uluslararası Rotary 2440. Bölge Guvernörü İsmail Rodoplu; organizasyonda emeği geçen ve konsere katılarak destek veren herkese teşekkürlerini iletirken, Rotary’nin çocuk felcine karşı başlattığı savaşta mutlu sona yaklaşıldığını ve çocuk felcinin dünyadan silinmesi için 2440. Bölge olarak yıl boyunca çalışmalarına devam edeceklerini belirtti, Rodoplu, sözlerini “Rotary insanlığa hizmet eder” diyerek sonlandırdı.
 

 

UR 2440. Bölge Rotaract Temsilcisi Berkay Kiper açılış konuşmasında; “Rotary'nin dünyadan çocuk felcini silmek için uzun yıllardır yürüttüğü çalışmalara destek olmak amacı ile burada buluştuk, biz genç ve dinamik Rotaractörler olarak bu misyonu üstleniyor ve takipçisi olacağımıza söz veriyoruz” diye konuştu.

 

"Ülkemize ve toplumuza barış içinde hizmet etmeye devam edeceğiz"

Berkay Kiper “Bizler hizmet yoluyla dostluk prensibini kabul etmiş, inanmış gençleriz. Topluma hizmet etme isteği her zaman Rotaract’ın varoluş ve devam etme sebebidir. Ülkemize ve toplumuza barış içinde hizmet etmeye devam edeceğiz” diyerek konuşmasını tamamladı.

sedat.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.