Rotary’de hedef 1.3 milyon üye 

Rotary’de hedef 1.3 milyon üye 

Dokuz Eylül Rotary ve Rotaract Kulüpleri’nin ortaklığında düzenlenen online toplantının konuğu Uluslararası Rotary Gelecek Dönem Başkanı Shekhar Mehta oldu.

Rotaraktörlere gelecek ile ilgili planlarından bahseden Mahta, yeni dönemde 1.3 milyon üye hedeflediğini söyledi. Hayallerin büyük olması gerektiğine değinen Mehta “Çünkü birleştiğimizde en büyük hayalleri gerçekleştirebilecek gücümüz var. Kulüpteki her bir kişi, aramızda yeni bir kişi getirsin, hep birlikte hedeflediğimiz üye sayısına ulaşalım” dedi. Yeni dönemde odak noktaları doğrultusunda durmadan çalışacaklarını vurgulayarak “Anne-çocuk sağlığı bizim için çok önemli. Çocuk felci hastalığı için farkındalık çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu dönem özellikle de kız çocuklarına odaklanacağız, onların hayatlarına dokunacak ve iyi yönde değişimler gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

projects_5505_1615351235089-shekhar+mehta.jpeg
Dokuz Eylül Rotary Kulübü Başkanı Betül Elmasoğlu ise yeni dönemde Shekhar Mehta’ya başarılar dileyerek “Sizi aramızda görmekten büyük mutluluk duyduk. Öncü fikirleriniz ile yolumuza ışık olacaksınız. Katılımınız için herkes adına çok teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.