Saadet Partili gençlerden koronavirüs çağrısı

Saadet Partili gençlerden koronavirüs çağrısı

Saadet Partisi İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Hazırbulan, koronavirüs salgınına karşı tedbirli olmanın herkesin vatandaşlık görevi olduğunu söyledi.

Hazırbulan, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında dünyanın en önemli gündem maddesi olan koronavirüse ilişkin görüşlerini dile getirdi. 

Sağlık Bakanlığı’nın öncülüğünde alınan kararların ve uygulanan tedbirlerin oldukça yerinde olduğunu belirten Ahmet Hazırbulan, “Saadet Partisi Gençlik Kolları olarak alınan tüm önlemlere her sağduyulu vatandaşımız gibi destek veriyoruz. Salgın tehlikesi devam ettiği sürece kişisel hijyen konusuna özen göstermeye, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaya ve bakanlığımızca alınan tüm kararlara hassasiyet göstermeye tüm halkımızı davet ediyoruz. Saadet Partisi olarak da en başından beri alınan tedbirler doğrultusunda hareket ediyoruz. Halkımızın sağlığını tehlikeye atmamak amacıyla gereken bütün önlemler partimizce alınmıştır. Ulusal ve yerel bazda tüm kitlesel programlarımız ertelenmiştir” dedi. 

Ekonomik tedbirler de alınmalı

Bu süreç içerisinde birçok vatandaşın ekonomik olarak zor bir dönemden geçeceğine dikkat çeken SP Gençlik Kolları Başkanı Hazırbulan, “Ticari olarak kayıplar meydana gelecek ve halkımızın büyük çoğunluğunu etkileyecektir. Bu kayıpların bir nebze de olsa telafi edilebilmesi için Genel Başkanımızın da çağrısı doğrultusunda vergi indirimleri ve banka ödemelerinde ertelemeler yapılması önem arz etmektedir. Salgından etkilenen diğer ülkelerde uygulanan ekonomik tedbirlerden vatandaşımızın da faydalanabilmesi için hükümetimize çağrıda bulunuyoruz.” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.