Saat 09.05'de antrenmanı durdurdular

Saat 09.05'de antrenmanı durdurdular

Bostanlıspor'un minik ve küçük futbolcuları bugün yaptıkları sabah çalışmasında saat 09.05'de antrenmanı durdurarak, ulu önderleri Gazi Mustafa Kemal Atatürk için saygı duruşunda bulundular.

Her 10 Kasım'da Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesisleri Suni Çim Futbol Sahasına 08.30'da çalışmaya başlayan Bostanlıspor'un minik ve küçük futbol takımı oyuncuları bugün de son yıllardaki geleneğini sürdürdü. Sabahın erken saatinde çalışmaya gelen futbolcular, saat 09.05'de çalışmayı keserek, yanlarında getirdikleri Türk Bayrağı ve ulu önderleri Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafıyla bir dakikalık saygı duruşunda bulundular. Daha sonra "Atamız seyredecek, biz maç yapacağız" diyerek sembolik çift kale oynadılar.  

Bostanlıspor futbol takımları teknik sorumlusu, A ve Alt Yapılar baş antrenörü Mustafa Oral, "Bostanlıspor'da 10 Kasım'da Atatürk'ü anmak bir gelenek haline geldi. Özel olarak bu antrenmanı yapıyoruz ve Atamızı anıyoruz" dedi.

Bostanlıspor Futbol Şube Sorumlusu Taner Çınar da, futbolcu kardeşlerine teşekkür ederek, "Atatürk'e bağlı olmaları, her geçen gün daha da bağlanmaları bizleri son derece mutlu ediyor. Ulu Önderimizi bugün de saygı ve sevgiyle andık. Bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan başta başkanımız Avni Erboy olmak üzere yöneticilerimiz ve velilerimize de teşekkür ederiz.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.