‘Saat Kulesini kaldır başkan!’

‘Saat Kulesini kaldır başkan!’

Menderesliler, eski Belediye Başkanı Bülent Soylu tarafından yaptırılan, saat kulesinin kaldırılmasını istediler. Menderesliler, zaten dar olan yolu daha darlaştıran saat kulesinin, ilçeye katkısının değil, zararının olduğunu belirttiler.

Menderes’te geçtiğimiz yıl eski Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ilçenin göbeğine 255 bin TL harcama yaparak Konak Saat Kulesi benzeri bir saat kulesi yaptırmıştı. 2019 yılına girildiğinde, haviye fişekler ve törenle açılan saat kulesine şimdilerde Mendereslilerin tepkisi çıkmaya başladı.

whatsapp-image-2019-10-23-at-14.54.46.jpeg

Menderes’in dar olan ana caddesinin tam ortasına konulan saat kulesinin, şehre giriş, çıkışlarda büyük sorunlar yaşattığını belirten Menderesliler, saat kulesinin kaldırılmasını isteyerek mevcut Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’dan yardım istediler.

whatsapp-image-2019-10-23-at-14.54.47.jpeg

Saat kulesinin varlığından değil, bulunduğu yerden ve kapladığı alandan şikayetçi olan vatandaşlar, şehrin tek ana caddesinin tam ortasına konulan saat kulesinin, şehirde büyük trafik sorunu yarattığını, dar olan caddenin daha darlaştırdığını belirten Menderesliler, “Saat kulesinin güzelliğinden çok ilçenin trafiğini eziyetli hala getirdi. Şehrin en işlek caddesinin ortasına konulan saat kulesi yüzünden,  ilçede trafik sorunu başladı. Başkan Kayalar’dan bu soruna el atmasını, gerekirse kaldırmasını veya saat kulesini trafiği alt üst etmeyecek bir yere taşınmasını istiyoruz. Bizim bakacağımız saat kulesine değil, çalışacağımız, rahat yaşayacağımız bir ilçeye ihtiyacım var” dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum