Sadettin Saran 'Özel' Sporculara Yardıma Devam Ediyor

Sadettin Saran 'Özel' Sporculara Yardıma Devam Ediyor

Türkiye çapında tanınan iş insanı Sadettin Saran, özel sporculara yardım etmeye devam ediyor. Saran son olarak sporcu ve ailelerle buluştu.

Türkiye'nin bilinen iş insanlarından Sadettin Saran, ünlü popçu ve söz yazarı Sinan Akçıl ile bir araya gelerek Fethiye Ölüdeniz'de 'özel' sporcular ve aileleriyle buluştu. Saran ölene kadar özel sporcuların Sadettin ağabeyi olarak kalacağını ifade etti.

 

Fethiye Ölüdeniz’deki Meri Otel’de düzenlenen buluşmada ülkemizde yaşayan down sendromlu, otizmli ve zihinsel engelli sporcular ve yakınları Saran ve Akçıl ile sıra dışı bir gece yaşadılar. Özel Sporcular Spor Federasyonu Açık Deniz Yüzme Şampiyonası öncesi stres atan özel sporcular kendilerine verilen önem ve değer için teşekkür ettiler.

Sinan Akçıl, sporcular ve ailelerle bir araya geldi

Özel sporcuları şampiyonada yalnız bırakmayan Sinan Akçıl, sporcuların ve ailelerinin keyifli zaman geçirmesine katkıda bulundu.

Böylesine önemli bir organizasyonu yerinde takip ettikleri için çok mutlu olduğunu dile getiren Akçıl, özel bireylerin toplumsal entegrasyonuyla ilgili tüm çalışmalara gönülden destek verdiklerini belirtirken kendisini davet eden Sadettin Saran’a da teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.