'Sakızlı' Evlilik Teklifi Pişman Ettirdi!

'Sakızlı' Evlilik Teklifi Pişman Ettirdi!

İbrahim Tatlıses'in yıllar sonra kabul ettiği kızı Dilan Çıtak, kendisi gibi şarkıcı olan 1.5 yıllık sevgilisi Levent Dörter'den geçtiğimiz Aralık ayında sürpriz bir evlilik teklifi almıştı.

İbrahim Tatlıses'in kızı olan sevgilisi Dilan Çıtak'a sürpriz partide evlilik teklif ederken ağzında sakız olması çok eleştirilen şarkıcı Levent Dörter "Bakkaldan soda aldım, para üstü olarak sakız verdi, onu da heyecandan ağzıma attım" diye açıklama yaptı. Levent Dörter sevgilisine bir kez daha evlenme teklif edeceğini de belirtti.
 
Levent Dörter evinde yakın arkadaşlarını toplayarak Dilan Çıtak'a sürpriz doğum günü partisi vermiş, bu partide evlilik teklifini iletmişti. Partide Dilan Çıtak'ın annesi Işıl Çıtak ile ağabeyi İdo Tatlıses de vardı. 

DİZ ÇÖKEREK TEKLİF ETMİŞTİ
 
Partinin ortasında Levent Dörter, Dilan'ı salonun ortasına davet etmiş, cebinden yüzük kutusunu çıkarmış ve "Dilan'la evleneceğim, çok güzel bir yuvamız olacak" demişti. Dilan ise "Bir dakika evlilik teklif etmedin ki şu an?" deyince Levent Dörter diz çökerek bu kez "Aşkım benimle evlenir misin? Aşkım iyi günde, kötü günde, senin çenenle, senin sorunlarınla, beraber sorunlarımızla var mısın yola çıkmaya?" diye sormuştu.
 
Dilan Çıtak alkışlar eşliğinde "Varım" diyerek bu teklifi kabul etmişti.
 
Ancak Levent Dörter'in bu teklifi sakız çiğneyerek yapması eleştiri konusu olmuştu.
 
SAKIZ PİŞMANLIĞI
 
Levent Dörter o partide ağzında neden sakız olduğunu Dilan Çıtak'ın Instagram'a koyduğu bir fotoğrafa yaptığı yorumla açıkladı. Levent Dörter soda almaya gittiğini, bakkalın para üstü olarak sakız verdiğini ve onu da heyecanla ağzına attığını söyledi. Levent Dörter, Dilan Çitak'a bir kez daha evlenme teklif edeceğini de belirtti.

Dilan Çıtak yukarıdaki fotoğrafı Instagram'a koyup şu notu yazdı:
 
"Hayatımın en güzel günüydü. Çünkü bütün değerlilerim oradaydı. Ne güzel karşıladılar, ne çığlıklar, ne sürprizler, ne heyecanlar, herkesin gelmek için çabası, mutlu etmek için uğraşı, telaşı... Sadece benim için orada olmaları... En çok hayalini kurduğum bir doğum günüydü ve bugünün mimarı sadece oydu. Herkesin orada olabilmesinin tek sebebi oydu. Heyecanla, benim gibi bir canavarla ve bir sürü zorlukla sonsuz imkan olmadan başa çıkarak onca telaş içinde günler öncesinden en ince ayrıntısına kadar düşünüp son gün çakmasın aman korkusuyla herkese tek tek adresler yollayıp onları koordine edip bugünü bana hediye eden kocaman kahkahalarıma sebep olan adam sen... Levent Dörter iyi ki varsın ama iyi ki... İyi ki varsınız, canımsınız. Bu arada gelemeyen ve heyecandan unutulan çok aslında ama onlar bir dahakine...
 
Levent Dörter de bu notun altına şu yorumu yazdı:
 
"Eve son girecek olan İdo'yu beklerken soda alalım deyip zaman kazanmaya çalışmasaydım iyiydi. Adam para üstü yerine sakız verdi. O da heyecanla ağzıma tepildi. Neyse bunu saymıyoruz. Heyecanımı atlatıp sana bir daha ve sonsuz 'Evet' dedirteceğim inşallah. Asıl sen iyi ki varsın sütüm."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.