Salıcı İzmir örgütüyle buluştu!

Salıcı İzmir örgütüyle buluştu!

CHP’nin Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, parti örgütüyle bir araya geldi.

Salıcı, “İl Başkanı Deniz Yücel ve yönetimi başarılı bir süreç geçirmiştir. Ankara’nın en büyük ilçesi Çankaya. Hep yarış olmuştur. Ancak bu sefer Çankaya’da tek aday oldu. Hakkari’nin küçük bir ilçesinde çift aday yarıştı. Birlik ve beraberlikle kol kola iktidara yürüyoruz. İzmir’den tüm Türkiye’ye örnek olacak bir uzlaşı kültürünü geliştireceğiz. Buna inanıyorum" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı,  Muharrem Erkek, Tuncay Özkan’ın katılımıyla gerçekleştirilen yemekli geceye CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, milletvekilleri, il yöneticileri, eski ve yeni ilçe başkanları ile belediye başkanları katıldı. Gecede, yerel seçimlerde seçimin dümeninde olan ilçe başkanlarına plaket verildi.

SALICI’NIN KONUŞMASININ AYRINTILARI!
Toplantıda Özkan, Erkek ve Soyer birlik ve beraberlik mesajı verdi. Salıcı ise konuşmasında “uzlaşı” mesajı verdi.  Salıcı’nın, “Başarılı bir seçim süreci geçiren il başkanı ve büyükşehir belediye başkanı var. Ankara’nın en büyük ilçesi Çankaya’da tek aday çıktı. Şimdiye kadar burada hep yarış oldu. Ancak burada uzlaşıyı sağladık. Hakkari’nin küçük bir ilçesinde ise yarış oldu. Türkiye genelinde tek adaylı kongre sayısı daha fazla oldu. Birlik ve beraberlik içerisinde bir kongre süreci geçirilmesini temenni ediyorum.  İzmir’den tüm Türkiye’ye örnek olacak bir uzlaşı kültürünü geliştireceğiz. Buna inanıyorum” dedi.

YÜCEL’İ İŞARET ETTİ!
Gündeme Bakış’ın ulaştığı birçok partili Salıcı’nın, Deniz Yücel ismini işaret ettiği noktasında görüş belirtti. Partililer, "Genel Başkan yardımcısı isim söylemedi. Anacak Yücel başarılıdır diyerek mesaj verdi. Aynı şekilde Tunç Soyer başarılıdır dedi. Bu da, 'birbirinizi yok saymayın' anlamına geliyor" değerlendirmesinde bulundu.  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.