Salih Uçan Fenerbahçe'nin Yeni 10 Numarası Olabilir

Salih Uçan Fenerbahçe'nin Yeni 10 Numarası Olabilir

Bucaspor'da oynadığı süreçte kendini kanıtlayarak futbol dünyasının ilgisini çeken Salih Uçan 2012-2013 sezonunda Fenerbahçe'ye imzayı atmıştı. Kendini kanıtlamayı başarabilmiş olan genç futbolcu, eski takım direktörü Aykut Kocaman'ın gözüne girerek birçok karşılaşmada takımda yer alabilmişti.

Genç Futbolcu Ersun Yanal'ın kendisine şans tanımaması sonucu, 2012-2013 sezonu sonunda iki seneliğine 4 milyon 750 bin Euro'ya Serie A ekiplerinden Roma'ya kiralanmıştı. Avrupa Ligi'nde büyün başarı gösteren genç yıldız geçirdiği sakatlığı nedeniyle daha fazla süre alamayarak, haziranda Fenerbahçe'ye geri dönmüş olacak. Salih Uçan'ı çok sevdiği bilinen Aziz Yıldırım, yaptığı her açıklamada takımın kapılarının Uçan'a açık olduğunu belirtmişti. 1994 doğumlu olan genç yetenek, muhtemel olara yeni sezonda Fenerbahçe Futbol Kulübü'nde büyük görevler alacak.

Diego dışında ofansif orta saha yok

Fenerbahçe'de Diego'nun haricinde orta sahada ofansif oyuncu olmadığı ortadayken ve Diego'nun takımdan ayrılma ihtimali bilinirken, ülkeye dönecek olan Uçan'ın sarı lacivert takımın 10 numara formasını giymesi bekleniyor. Salih Uçan'ın en kötü ihtimalle önümüzdeki sezon 3 ayrı kupa için mücadele edecek kadroda büyük bir rol üstlenmesi bekleniyor.

Fatih Terim, Uçan'ı takibe aldı

Roma'da geçirdiği sakatlığın kısa bir süre zarfı içerisinde geçeceği beklenen genç futbolcunun, sakatlık engelinin kalkmasıyla beraber kısa sürede yeşil sahaya dönmesi bekleniyor. Öte yandan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in, genç oyuncuyu takibe aldığı konuşuluyor. EURO 2016'da büyük ve yetenekli bir kadro oluşturmayı planladığı iddia edilen Terim'in bu kadroya Salih Uçan'ı da dahil etmesi bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.