ŞAMPİYON BELLİ OLDU !

ŞAMPİYON BELLİ OLDU !

1. Amatör Ligi 6. Grup’ta Kemalpaşa ilçesinin temsilcilerinden olan Kemalpaşa Esnafgücü Spor, 14 haftalık mücadelenin ardından kendi grubunu şampiyon olarak bitirdi.

Amatör Ligi’nin 6. Grubu’nda bulunan ve Kemalpaşa ilçesinin en büyük temsilci olan Kemalpaşa Esnafgücü Spor, 14 hafta verdiği mücadele sonunda şampiyon olmayı başardı. 

Son haftaya lider giren ve son maçında kendi evinde bir başka Kemalpaşa temsilcisi olan Kemalpaşa Belediyesi Ulucak Spor’u ağırlayan Kemalpaşa Esnafgücü Spor, rakibini 5-1 gibi farklı bir skorla yenerek, tarihinde ilk kez bir şampiyonluk yaşadı. Maç, İzmir’de teröristlerle girdiği mücadele de şehit olan Fethi Sekin’i anarak başladı.

Maça şampiyonluk parolası ile çıkan Kemalpaşa Esnafgücü Spor’a galibiyeti getiren golleri (3)Halit Çalışır, (2) Burak Bayram attı. Kemalpaşa Belediyesi Ulucak Spor’un karşılasmadaki tek golü ise Tolgahan Uzun'dan geldi. Aldığı galibiyet ile bulunduğu 1. Amatör Ligi’nin 6. Grubu’nu liderlikle kapatan Kemalpaşa Esnafgücü Spor, Kemalpaşa ilçesini Play-Off  müsabakalarında temsil edecek.  

Sezon boyunca istikrarlı bir şekilde hedeflerine ulaşmak için çaba gösteren Esnafgücü Spor'u tebrik eden, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, "Esnaf Sporun başarı azmi diğer spor kulüplerimize örnek olmalıdır. Çalıştılar, başardılar. Takımımıza Play- Off müsabakalarında başarılar diliyor, başarılarının kalıcı ve sürekli olmasını temenni ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.