Samsung Galaxy A9, ön siparişe açıldı

Samsung Galaxy A9, ön siparişe açıldı

Samsung'un dört arka kameralı akıllı telefonu Samsung Galaxy A9'un Türkiye fiyatı belli oldu.

Şeker pembe, petrol mavisi ve gece siyahı olmak üç farklı renk seçeneğiyle kullanıcıların beğenisine sunulan Samsung Galaxy A9, çentiksiz bir tasarımla geliyor.

Dünyanın ilk dört arka kamerasına sahip akıllı telefonu Galaxy A9, Türkiye’de ön siparişe açıldı. 24MP’lik ana kamera, 8 MP’lik 120° Ultra Geniş Açı kamera, 10MP’lik Tele kamera ve Canlı Odak özelliği sunan 5MP’lik kamera ile gelen Galaxy A9; güçlü pil kapasitesi, yüksek depolama alanı ve Super AMOLED ekranı ile de dikkat çekiyor.

MicroSD kartlarla hafızası 512 GB’a kadar artırılabilen telefonda 3.800 mAh kapasiteli pil kullanılıyor. Bu pil USB-C üzerinden adaptif hızlı şarj (Değişken değil daha güvenli stabil akım) edilebiliyor. 6,3 inç 1080×2220 piksel Super AMOLED Infinity Display ekranı bulunan Samsung Galaxy A9, kutusundan Android 8.0 Oreo ile çıkıyor. 

3 Aralık‘ta piyasaya sunulacak Samsung Galaxy A9’un Türkiye fiyatı 4.299 TL. 19 Kasım – 14 Aralık tarihleri arasında kampanyaya katılan Samsung yetkili satış noktaları ve yetkili online satış kanallarından yeni Galaxy A9’u satın alanlar, 20 Aralık tarihine kadar kampanya koşullarını yerine getirdiklerinde, Samsung Online Mağaza’daki giyilebilir cihazlar, tabletler,ve aksesuarlar ürün gruplarında geçerli 500 TL (KDV dahil) değerinde hediye çeki kazanma fırsatı yakalıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.