Samsung Galaxy Note 10 Lite beklenenden önce görüntülendi!

Samsung Galaxy Note 10 Lite beklenenden önce görüntülendi!

CES 2020 (Tüketici Elektroniği Fuarı), 7 Ocak 2020 – 10 Ocak 2020 tarihleri arasında düzenlenecek. Galaxy S10 Lite ve Galaxy Note 10 Lite modellerinin burada tanıtılması bekleniyor.

Önümüzdeki hafta düzenlenecek olan CES 2020, birçok markanın tanıtım sunumuna ev sahipliği yapacak. Samsung Galaxy Note 10 Lite görüntüleri, bu etkinlik için sabırsızlanan kullanıcıların karşısına çıktı bile.

Infinity-O ekran tasarımına sahip Samsung Galaxy Note 10 Lite, bünyesinde düz bir ekran yapısını barındırıyor. Ayrıca kendisinin bir adet Bluetooth destekli S Pen kalemine ve bir adet de parmak okuyucu sensöre sahip olduğunu belirtelim.

CES 2020’de tanıtılması beklenen Galaxy Note 10 Lite, dikdörtgen bir kamera kurulumu ile gelecek. Dikkat çeken kamera kurulumunda 3 adet kamera ile 1 adet LED ışığı bulunuyor.

Cihazın arkasına baktığımızda köşelerin kıvrıldığına şahit oluyoruz. Telefonun sağ tarafında bir adet ses ayarlayıcısı ile bir adet güç düğmesi bulunuyor. Sol tarafta ise SIM kart ve microSD kart girişi yer alıyor.

Galaxy Note 10 ailesinin yeni üyesi hakkında gelen haberlerde kendisinin 3.5 milimetrelik bir kulaklık girişine ve USB-C bağlantısına sahip olacağı belirtilmişti.

Gücünü Exynos 9810 işlemcisinden alan Galaxy Note 10 Lite, yayımlanan raporlara göre 6.7 inçlik bir S-AMOLED ekran ile satışa sunulacak. Telefonun ekranı 1080 x 2400 piksel çözünürlüğünde olacak.

Ön tarafında 1 adet 32 Megapiksel çözünürlüğünde kamera bulunduran telefonun arka tarafında 3 adet 12 Megapiksel çözünürlüğünde sensör yer alıyor. Sensörlerin bir tanesi ultra geniş açıya sahipken, ikinci sensör telefoto lens ile kullanıcılara yardımcı olacak.

2x yakınlaştırma özelliğine sahip olan ikinci sensör, fotoğraf ve video çekimlerinde etkili olacak. Üçüncü sensör hakkında ise henüz bir bilgi mevcut değil. Buna ek olarak bu modelde 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı bulunuyor.

Kutusundan Android 10 ile birlikte çıkacak olan Samsung Galaxy Note 10 Lite, One UI 2.0 sistemini kullanacak. Bu işlemciyi daha önce Galaxy Note 9 ve Galaxy S9 serisinde görmüştük. Son olarak telefonun batarya kapasitesinin 4.500 mAh olacağı biliniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.