Samsung Galaxy S20 kılıf görselleri heyecen yarattı!

Samsung Galaxy S20 kılıf görselleri heyecen yarattı!

Yeni Galaxy S20 tasarımı için üretilen kılıflar ortaya çıktı. Galaxy S20 kılıf görselleriyle birlikte tasarımın nasıl olacağına dair sorular da cevaplanmış oldu.

Kılıflar üç farklı tasarımla kullanıcılarla buluşacak. İki adet Galaxy S20 LED kılıf ile birlikte bir de geleneksel kılıf piyasaya sunulacak.

Kılıf tasarımlarına bakıldığında, tasarımın daha önce sızan görsellerle uyuştuğu görülüyor. Böylelikle yeni modelin tasarımının kesinleştiği söylenebilir. Ancak kılıflar arasında olan LED sistemine sahip kılıflar dikkat çekti. Samsung, daha önce de buna benzer kılıfları önceki modeller için üretmişti.

Sızıntı görsellerle birlikte LED ışıklı kılıfta, ışıkların kılıfın arkasında yer alacağı söylendi. Ancak görsellere bakıldığında LED ışığının ön tarafta olduğu görülüyor. Eğer arkada LED sistemine sahip bir kılıf varsa, daha sonradan ortaya çıkacağı düşünülüyor.

Ayrıca ortaya çıkan bir diğer habere göre, Galaxy S20 Ultra için kumaş kılıf da gelecek. Danimarkalı Kvadrat firması tarafından üretileceği iddia edilen kılıfın, diğer kılıflara göre daha pahalı olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.