Samsung, tasarımını değiştirmeyecek!

Samsung, tasarımını değiştirmeyecek!

AirPods Pro’nun rakibi olacak olan Galaxy Buds Plus tasarımı ortaya çıktı.

Samsung’un Apple’ın kulaklığı AirPods Pro’ya rakip olacak yeni kulaklığı Galaxy Buds Plus nasıl olacak sorusu yavaş yavaş netleşmeye başladı. Geçtiğimiz haftalarda Samsung’un Güney Kore için kullanıma sunduğu internet sitesinde tam adı çıkan kulaklık için şimdi de tasarım detayı ortaya çıktı. Samsung’un SmartThings uygulamasının en son sürümünün APK dosyası içerisinden alınan verilerde, Galaxy Buds modelinin bir üst modeli olacak kulaklığın tasarım detaylarında herhangi bir fark gözükmüyor. Samsung 2. modeli de aynı tasarım ile karşımıza çıkacak. Bu detay, Samsung’un Galaxy Buds modelini almak isteyen ancak tasarım konusunda kararsız kalanları üzdü.

Galaxy Buds Plus özellikleri

Samsung’un yeni kulaklığı, geçmişte Galaxy S10 serisi ile beraber tanıttığı tam kablosuz kulaklık modeli Galaxy Buds modelinin bir üst modeli olacak. Galaxy Buds modeli, AirPods rakibi olarak görülüyordu. Yeni model Galaxy Buds Plus ise AirPods Pro rakibi olarak anılacak. Bu model, iddialı bir modele rakip olarak geleceği için iddialı özelliklere sahip olması bekleniyor ancak gelen sızıntılarda henüz tüm detaylar belli olmuş değil.

Ortaya çıkan sızıntılarda SM-R175 model numarasına sahip olan kulaklık kullanıcılara siyah, mavi, beyaz ve pembe renkler ile sunulacak. Şu anda kulaklıkta aktif gürültü olup olmayacağı belli değil ancak AirPods Pro’ya rakip olacağı için bu özelliğe kesin gözüyle bakılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.