Samsunspor’un kâbusu

Samsunspor’un kâbusu

Spor Toto 1. Lig'in ilk yarısını 18 maçta 8 galibiyet, 8 beraberlik ve 2 mağlubiyetle tamamlayan Samsunspor, Eyüpspor'un 6 puan ortalamasıyla ikinci sırada yer aldı.

Spor Toto 1. Lig'in ilk yarısını 18 maçta 8 galibiyet, 8 beraberlik ve 2 mağlubiyetle tamamlayan Samsunspor, Eyüpspor'un 6 puan ortalamasıyla ikinci sırada yer aldı. Kırmızı beyazlılar ilk yarıda rakip filelere 28, kendi kalesine 15 gol kaydetti. Karadeniz temsilcisi frikiklerle ilk yarıyı önde bitirme şansını kaçırdı. Üç farklı maçta yediği penaltıların hiçbirini çeviremeyen Samsunspor, farklı rakiplerin attığı 5 penaltıdan da birer gol yedi. Betturkey

Penaltı kâbusu: 3 isabet, 5 penaltı

Samsunspor, ligin 3. haftasında Erzurumspor FK karşısında penaltıyı kabul ederken, Hasan Kılıç'ın maçtaki son saniye cezasını değerlendiremedi. 2-2 gitti Aynı maçta Olanare 52. dakikada bir penaltı kaydetti. Manisa FK ile dördüncü haftada 1-0 mağlup olan maçta Fernando Boldrin 44. dakikada penaltıyı çeviremezken, karşılaşma golsüz berabere devam etti. Yedinci haftada Bandırmaspor ile 0-0 berabere kaldığı maçta 60 sayı atan kırmızı beyazlı Dougas Tanque. Bir dakikalık cezadan yararlanamadı. Ligin 9. haftasında Altınordu'ya deplasmanda 2-1 mağlup olan kırmızı beyazlı ekip, 60. dakikada Ahmet İlhan Özek'in penaltısına engel olamadı. 10. Boluspor, haftanın Samsunspor'uyla 2-2 berabere kalırken, ilk yarının son dakikasında Boluspor'dan Gökhan Karadeniz serbest vuruşla Samsun'u ağlara gönderdi. 14. haftada Ankara Keçiörengücü ile 1-1 berabere kalan Samsun ekibi 1-0 önde giderken, 54. dakikada Olavoyin penaltıdan Keçiören denilen golü kaydetti. 16. İkinci hafta evinde Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kalan kırmızı beyazlılar, 27. dakikada Cengizhan Aygün'ün penaltısına engel olamadı.

Gaetan Laura, Samsunspor adına 11 farklı ismin en çok gol atan oyuncusu oldu. Ligde attığı 10 golden 9'unu bulan Laura, bu alandaki gol müsabakalarında da birinci oldu. Karadeniz temsilinde Douglas Tanque ve Ahmet Sağat da 7'şer golle takımlarına katkı sağladı. Ali Ülgen 3 gol, Kadeem Harris 2 gol ve MorykeFofana, Cihan Kahraman, Polat Yaldır, Ali Kaan Güneren, Alim Öztürk ve Muhammet Ali Özbakıcı 1 gol kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.