Sandal: Binlerce yurttaşımız kitapların büyülü dünyasıyla tanışacak

Sandal: Binlerce yurttaşımız kitapların büyülü dünyasıyla tanışacak

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Zülfü Livaneli Kütüphanesine ilişkin bir açıklama yaparak "Binlerce yurttaşımızı kitapların büyülü dünyasıyla tanıştıracak, usta sanatçımızın adını Bayraklı’da sonsuza kadar yaşatacağız" dedi.

MEDYA EGE - Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'ın yerel seçimler öncesi verdiği sözlerden biri olan İzmir’in ilk ve Avrupa’nın en büyük Matematik ve Zeka Oyunları Parkı ile Livaneli Kütüphanesi, İzmir'in önemli gündemlerinden biri oldu.

livaneliden-baskan-sandala-ovgu6.jpeg

Büyük bir katılımla gerçekleşen Livaneli Kütüphanesine ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Başkan Serdar Sandal, kütüphanenin Bayraklıların hayatında önemli bir rol oynayacağına dikakt çekti.

Başkan Sandal paylaşımında "Zülfü Livaneli Kütüphanemizi hizmete açtık. Binlerce yurttaşımızı kitapların büyülü dünyasıyla tanıştıracak, usta sanatçımızın adını Bayraklı’da sonsuza kadar yaşatacağız" ifadelerine yer verdi.

livaneliden-baskan-sandala-ovgu4.jpeg

LİVANELİ KÜTÜPHANESİ

18 dönümlük alanda oluşturulan vizyon projesi Mansuroğlu Mahallesi’nde inşa edildi. 17 bin 915 metrekarelik alanda oluşturulan parkta, çocuklar eğlenirken öğrenme şansı yakalayacak. Bu kapsamda parka 26 adet zeka oyunları ekipmanı ve dijital oyun birimleri montajı yapıldı. Çeşitli türlerde ağaç, çalı ve çiçekler kullanılarak peyzaj düzenlemesi gerçekleştirildi. Parkın içinde çeşitli etkinlikler ve dinlenme amaçlı da kullanılabilecek amfi alanı oluşturuldu. Modern görünümü, yürüyüş yolları, yeşili, oyun grupları ve kafeteryasıyla ‘Matematik ve Zeka Oyunları Parkı’ yepyeni bir cazibe alanına dönüştürüldü. Parkın içinde ayrıca usta sanatçı Zülfü Livaneli’nin adını taşıyan bir de kütüphane oluşturuldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.