Şanlıurfa ve Mardin'de şehitlerimiz var!

Şanlıurfa ve Mardin'de şehitlerimiz var!

Flaş gelişme...

Şanlıurfa’nın Akçakale, Ceylanpınar ile Mardin’in Nusaybin ilçelerinde siviller hedef alınarak YPG terör örgütü tarafından yapılan roket ve havanlı saldırılarda 4 kişi şehit oldu, 70 kişi yaralandı.

Şanlıurfa Valiliği'nden yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

''09.10.2019 tarihinde başlatılan Barış Pınarı Harekatı ile birlikte Suriye tarafından atılan havan ve roket mermilerinin İlimiz Akçakale ve Ceylanpınar ilçelerimize isabet etmesi sonucu; Barış Pınarı Harekatının ilk şehidi Suriye uyruklu 9 aylık bebek Muhammed Omar ve Akçakale ilçemizde görevli Vergi Dairesi Başkanlığına bağlı maliye memurumuz Cihan Güneş şehit olmuştur. Atılan roket ve havan mermilerinin isabeti sonucu 46 vatandaşımız da yaralanmıştır. Yaralı vatandaşlarımız Akçakale Devlet Hastanesi ve diğer hastanelerimize sevk edilerek tedavi altına alınmıştır. Şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. ''

Mardin Valiliği'den yapılan açıklamada ise

"Mardin Valiliği'nden yapılan açıklamada ''Suriye'nin Kamışlı kentinden Nusaybin ilçemize teröristler tarafından yapılan saldırılar sonucu 2 vatandaşımız şehit oldu, 24 vatandaşımız yaralandı.'' sözlerine yer verildi.

 Son dakika haberine göre yaralılardan 2 kişi daha kurtarılamadı ve şehit sayısı 6'ya yükseldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.