Saray'da Burcu Güneş coşkusu

Saray'da Burcu Güneş coşkusu

Burcu Güneş, Cumhuriyet’in 95. kuruluş yıldönümü şerefine Tekirdağ’ın Saray İlçesi’nde konser verdi. Güneş’e Cumhuriyet sevdalısı binlerce kişi eşlik etti.

Güçlü sesiyle gönüllerde taht kuran Burcu Güneş, Tekirdağ Saray Belediyesi’nin düzenlediği Cumhuriyet Bayramı konserinde sahneye çıktı. Türk bayrakları ve Atatürk posterlerleriyle saatler öncesinden konser alanını dolduran Saraylılar, Burcu Güneş’i büyük coşkuyla karşıladı. Güneş, elinde Türk Bayrağı’yla 10. Yıl Marşı’nı söyleyerek sahneye çıktı. 

Güneş'in Cumhuriyet Mesajı 

Ünlü sanatçı, “Nefesimiz ve hevesimiz hep Cumhuriyet'ten. Bir Cumhuriyet sevdalısı olarak sizlerin önünde bana şarkılarımı söyleyebilme, duygu ve düşüncelerimizi korkmadan özgürce paylaşabilme imkanı tanıdığı için başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu uğurda canını ortaya koymuş tüm silah arkadaşlarına teşekkürü bir borç bilirim. Ben bu ülkenin önce bir vatandaşı ardından sanatçısı olmaktan gurur duyuyorum. Yaşasın Cumhuriyet!” sözlerinin ardından dakikalarca alkışlandı. 

Burcu Güneş'in Bayram Şıklığı

Cumhuriyet Bayramı’na özel, Amor Garibovic imzalı 2018-2019 ilkbahar yaz trendlerinden bayrak tonunda kıpkırmızı bir takım tercih eden Burcu Güneş, uçuşan sifon plise detaylı pantolonu ve kol detaylı asimetrik üstüyle büyük beğeni topladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.