Sarı-kırmızılılarda kadro operasyonu!

Sarı-kırmızılılarda kadro operasyonu!

Şampiyonlar Ligi’nde Paris Saint-Germain’e yenilen Galatasaray, yaptığı bir günlük iznin ardından Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

Yaklaşık üç günde bir maça çıkan Galatasaray’da yorgunluk belirtileri oluştu. Teknik heyet, Gençlerbirliği maçında belirli değişikliklere gidecek. Nagatomo, Mariano, Falcao ve Babel’e kulübe yolu göründü. Bu sezon çıktığı 6 lig maçının 4’ünde puan kaybı yaşayan Galatasaray’ın daha fazla puan kaybına tahammülü yok.

Yaklaşık üç günde bir maça çıkan sarı-kırmızılı takım da futbolcuların yorgunluk seviyeleri yükselmiş durumda. Bu sebeple teknik heyet, Gençlerbirliği karşılaşmasında kadrosunda belirli değişikliklere gidebilir. Özellikle, bu sezon tüm maçlarda forma giyen Yuto Nagatomo ile sadece bir maçta dinlenme şansı bulabilen Mariano’nun yerine Ömer Bayram ile Şener Özbayraklı forma giyebilir. Bu isimler dışında Radamel Falcao, Babel gibi isimler de Gençlerbirliği karşılaşmasında dinlendirilebilir. Bu sebeple teknik heyet, Andone, Emre Mor, Adem Büyük gibi yedek kulübesinde forma fırsatı bekleyen futbolcularına “Hazır olun” mesajı verdi. (Yeni Şafak)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.