Şaşkın Aşıklar oyunu iptal edildi!

Şaşkın Aşıklar oyunu iptal edildi!

Bornova Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu ve Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu'nda oynanacak olan Marc Camoletti’nin yazdığı, Can Kapyalı’nın Türkçeye çevirdiği ‘Şaşkın Aşıklar’ tiyatro oyunu hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi.

Melda Gür, İrfan Kangı, Zeynep Gülmez, Cem Kılıç, Bengi İdil Uras ve Recep Bilen rol aldığı ‘Şaşkın Aşıklar’ tiyatro oyunu 14 Ekim’de Bornova’da sahnelenmeyi planlıyordu ama hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi.

-002.jpg

Çiftlerin birbirlerini aldatmasını konu alan, bol kahkahalı ve bol hareketli oyunun konusu ise şöyle:

Bernard elektronik alanında başarılı bir yöneticidir. Eşi Jacqueline ise antika eşyalarla ilgilenmekte, bu işin ticaretini yapmaktadır. Bernard bir bilgisayar fuarında Brigitte ile tanışmıştır. Aralarında bir yakınlık doğmuştur. Eşi Jacqueline hafta sonu evden ayrılarak anne ve babasını ziyarete giderse, ev boş kalacaktır. Eşine bir iş için Marsilya’ya gideceğini söyleyen Bernard, onu da anne ve babasının yanına gitmeye ikna eder. Esasen Bernard’ın hafta sonu evden ayrılacak olması, Jacqueline için de bir fırsat olur. Bu fırsatı henüz tanıştığı Robert’le değerlendirecektir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.