Satır Mustafa ve Taksi Zeki Futsal Turnuvasında 3 hafta geride kaldı

Satır Mustafa ve Taksi Zeki Futsal Turnuvasında 3 hafta geride kaldı

Akhisar Belediyesi ile Akhisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Satır Mustafa ve Taksi Zeki 2. Futsal Turnuvasında 3 hafta geride kaldı.

 

Akhisar Belediyesi ile Akhisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Satır Mustafa ve Taksi Zeki 2. Futsal Turnuvasında  3 hafta geride kaldı. Turnuvanın 15. gün maçları dün akşam Akhisar Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi Spor Salonunda yapıldı.

Turnuvanın 15.gününde Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi Spor Salonunda ilk müsabaka saat 19.00’da C grubunda mücadele veren Misak-ı Milli Okulu ile Akigolar  arasında oynandı ve Misak-ı Milli takımı rakibini 7-6 yendi. Günün ikinci maçı saat 20.00’de H grubunda mücadele veren Toplum Sağlığı sahaya çıkmayınca SGK hükmen 3-0 galip oldu. Günün son maçında saat 21.00’de E grubunda mücadele veren Jandarma ligden çekildiği için Keskinoğlu takımı hükmen sahadan 3-0 galip ayrılan taraf oldu.

Bir üst tura çıkan 5 takım belli oldu

3 haftalık periyot sonunda A grubundan İtfaiye Amirliği, B grubundan Dağdere İlkokulu ve E grubundan Cezaevi, C grubunda Misak-ı Milli Okulu takımı, D grubunda Hastane1 takımları gruplarını lider olarak tamamlamayı garantiledi ve bir üst tura çıkan takımlar oldu.

4.haftanın ilk maçında 17 Nisan Pazartesi günü saat 19.00'da F grubunda Aliya İzzetbegoviç ile Celal Bayar Üniversitesi, saat 20.00'de G grubunda Emniyet Müdürlüğü ile 100.yıl Uygulama Merkezi ve günün son maçında saat 21.00'de H grubunda Selçikli İlkokulu ile Denizbank arasında oynanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.