Şebnem Schaefer podyumda kadına şiddeti protesto etti.

Şebnem Schaefer podyumda kadına şiddeti protesto etti.

Ünlü manken şiddete hayır mesajı vermek için yırtık gelinlikle podyuma çıktı.

Asr-ı Nazende Gelinlik, 2022 sezonu ürünlerinin tanıtımı için bayilerine ve müşterilerine özel bir defile düzenledi. Wyndham Grand İzmir Özdilek’te gerçekleşen defilede, göz alıcı gelinlikler ve nişan kıyafetleri sergilendi. Fi Ajans tarafından organize edilen moda gösterisinde, ünlü model Şebnem Schaefer ile birlikte 15 manken görev aldı. Fatih İlgaz ve Onur Ünsal koreografisinde yapılan etkinlikte, 100 parçadan oluşan bir koleksiyon sunuldu. Yaklaşık 2 saat süren ve ‘kadına şiddet’ temasının işlendiği defilenin sonunda yüzü ve vücudu mor, gelinliği yırtık vaziyette podyuma gelen Şebnem Schaefer, konuklar tarafından ayakta alkışlandı. Ünlü mankenle birlikte podyumda yürüyen firma sahipleri Tülay Ersoy ve Gülay Erol kardeşler, son zamanlarda artan şiddet olaylarının ve haberlerinin artık son bulmasını istedi.

img-2292.jpeg

Şebnem Schafer defilenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı:

“İÇİMDEN GÜLMEK GELMİYOR”

“Gerçekten çok kötü hissetim yürüyüşümden bile belliydi, allak bullak oldum, kendimi aynadan görünce herkes üzüldü, o moda girdim, ağlayabilirdim o haldeydim. Çok duygusal bir şeydi. Onun dışında defile çok güzel geçti tabi ama gülmek gelmiyor içimden.

Günümüzde kadın olmak zor. Yani aslında kadınlarımız çok el üstünde tutuluyor bir taraftan ama bir taraftan da gördüğümüz üzere problemler yaşayabiliyoruz. Şiddet gittikçe artıyor ve sanki insanlar tepki gösterdikçe daha çok artıyor tabi sizi tanımayan insanlar bile size şiddet gösterebiliyor.”

“HİÇ ESTETİĞİM YOK”

Geçenlerde Instagramda bir hayranınızla atışmanız olmuştu… O Kadar Estetikle Ninem de Güzel Olur" Diyen Takipçinize cevap vermiştiniz… Sizde hiç estetik var mı? “Hiç botoks bile yok dolgu bile yok. Benim gibi estetiksiz olanlar vardır herhalde yok mudur? Asuman Krause de yapmamış galiba, doğal dimi. Tek tük var ama ben mümkün olduğunca kaçmaya çalışıyorum botoks ve dolgudan. Şu an için yaptırmak istemiyorum. Dışarıdan gelen yabancı bir madde var ya. O yabancı madde ilerde ne etki göstericek vücudumda, dolgular kayıyormuş, vücut absorbe edemiyormuş, alerjik reaksiyon gösterebiliyormuş bi de devamlı yaptırmak gerekiyormuş. Yani sonu bitmez. Doğallıktan yanayım. Çok kişi yaparsa böyle ilerde mahalle baskısı gibi bir şeyde oluşur mu diye de tedirgin olmuyorda değilim. Korunabildiğim kadar estetikten korunacağım.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.