‘Seçimden Seçime Değil, Gönülden Gönüle’

‘Seçimden Seçime Değil, Gönülden Gönüle’

AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları, seçim bitmesine rağmen çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor.

Son yapılan genel seçimlerde sahalarda yaptıkları çalışmalarla, kadın örgütleri arasında en iyi performansı gösterdiği siyasi otoriteler tarafından konuşulan AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları, seçim bitmesine rağmen çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor.

‘Seçimden Seçime Değil, Gönülden Gönüle’ sloganıyla çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini belirten AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Eyce, “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği hedefe doğru, onun Teşkilatlara verdiği talimatları uygulayarak, seçim varmış gibi AK Kadınlar olarak sandık bazlı kapı kapı çalışmalarımızı devam ettiriyoruz” dedi.

111111-001.jpg

Geçtiğimiz Haziran ayında yapılan genel seçimlerde, AK Parti hem Cumhurbaşkanlığı hem de milletvekilliği seçimlerinden başarılı şekilde çıkmayı başardı. Türkiye yeni bir siyasi yapılanma ve yönetim şekli olan ‘Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne girerken, seçimlerde yüzde 52.9 oy alarak Cumhurbaşkanı seçilen AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim sonrası teşkilatlarda yenilenme, çalışma metotları konusunda talimatlarını vermeye başladı. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarının değerlendirilmesi, eksikliklerin tespit edilerek giderilmesi gerektiğini il başkanları toplantılarında sık sık dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim bitmiş gibi değil, her an yeni bir seçim olacakmış gibi teşkilatların sandık bazlı çalışmalarına devam etmesini, oyu ne olursa olsun bütün seçmenlere ulaşarak AK Parti’nin yaptıklarının ve hedeflerinin anlatılması talimatını verdi.

AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları, genel seçimlerde gösterdiği çalışma performansıyla siyasi otoriteler arasında, metropol ilçe örgütleri arasında en çok puan toplayan örgüt oldu. Ramazan ayına denk gelen genel seçimlerde, oruçlarını ve ibadetlerini aksatmadan üstün gayret gösterip, sahurlara kadar sahalarda olan AK Kadınların bu çalışma gayreti, AK Parti Milletvekili aday adayları tarafından da siyasi kulislerde takdirle karşılandı.

AK Parti Karabağlar İlçe Kadınlar Kolu Başkanı Serap Eyce, ‘Seçimden Seçime Değil, Gönülden Gönüle’ sloganıyla seçim döneminde yakaladıkları çalışma hızını kesmeden devam ettirdiklerini söyledi. AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları olarak, seçimlerin kendileri için iyi bir antrenman olduğunu, asıl çalışmalara seçimden sonra başladıklarını belirten Başkan Eyce, “Genel Merkez Kadın Kolları tarafından başkanlık görevi bana verildikten iki hafta sonra yönetimimi oluşturup, genel seçimlerin atmosferine girdik. Yönetimimde görev alan AK Kadınlarla, çalışma performanslarıyla çok iyi bir birliktelik ve gayret örneği gösterdik. Bu başarılarını teşekkür belgesiyle onurlandırdık. Seçim bitti; ama, biz AK Kadınlar için çalışma bitmedi. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, seçim sonrası teşkilatlara yaptığı, ‘Her an seçim olacakmış gibi ev ev, kapı kapı çalışmaya devam, eksikliklerimiz nerede ise onları görüp, giderelim. AK Parti’nin yaptıklarını ve hedeflerini anlatmaya devam edelim’ sözlerinden sonra Teşkilat olarak hızımızı kesmemiz doğru olmazdı. Liderimizin talimatları üzerine, sandık ve seçmen bazlı çalışmalara başladık. Her gün AK Partili olsun olmasın, birkaç aileyi AK Kadınlar olarak ziyaret ediyoruz. Karabağlar’da yaşayanlara ‘Seçimden seçime’ gelen değil, ‘Gönülden Gönüle’ gelenler olduğumuzu gösteriyoruz. Evine gittiğimiz bir çok insandan da olumlu tepki alıyoruz. Ortada seçim yokken, onları ziyaret etmemiz, sorunlarını  ve isteklerini dinlememiz, yapabileceğimiz bir şeyler varsa aracı olmalıs onları hem mutlu ediyor, hem degüven veriyor. Bu olumlu tepkileri görünce de bizim daha çok çalışma, daha çok ziyaret yapmak ve daha çok insanın gönlüne girebilmek azmimiz hız kazanıyor.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.