Seçime son 10 gün!

Seçime son 10 gün!

Seferihisar Oluşum Haber Genel Koordinatörü Ezgi Yeşil yazdı; Seçime son 10 gün!

Doğma büyüme Seferihisarlılar ve sonradan Seferihisar’a yerleşen seçmenlerin, hizmet yarışına giren adayları seçeceği güne adım adım yaklaşıyoruz. Adayların sundukları projeler vatandaş tarafından büyük bir ilgi ve merakla karşılanıyor. Hizmet bekleyen seçmenler adaylar kadar heyecanla seçim gününü bekliyor.

Seferihisarlı olanlar ve sonradan kendini Seferihisarlı hissedenler… Bölgede uzun yıllar yaşayan vatandaşların çoğu Cumhuriyet Halk Partisi kökenli olduğundan partilerinin adayını destekliyor. Bunun yanı sıra ilçeye daha sonra taşınanlar güler yüz, samimiyet ve çalışmaları önemsiyor. Mevcut belediye başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı İsmail Yetişkin bu yönüyle kalplerde taht kuruyor. Parti merkezince yapılan anketler ve bazı yayın organlarının yaptığı röportajlardan yola çıkarak söylenebilir ki Yetişkin, seçmenlerinden tam not alıyor. 5 yıllık belediye başkanlığı sürecince; alt yapı, sosyal ve şeffaf belediyecilik üzerinde çalışmalarda bulunan Yetişkin, adayı olduğu 2024 seçimleri için çalışmalarını hızla sürdüreceğini belirtiyor. Tamamlamış olduğu alt yapı tesisatı, yaşlılarımız için açmış olduğu merkez, emeklilere maddi yardım kampanyası, fizyoterapi merkezi, engelsiz yaşam merkezi, ilkokul çağındaki öğrencilere ücretsiz beslenme yardımı, sosyal alanda tiyatro, konferans, sempozyum etkinlikleri, spor ve sporcuya destekleri ile her kesime hitap etmiş oldu.

Dileriz ki Seferihisar için en iyi olan kazanır. İlçemizin doğal ve tarihi değerlerine sahip çıkarak, geleceğimiz olan çocuklarımıza iyi bir Seferihisar bırakmak için iyi olan kazansın diyoruz. Kazanan ilçemiz, vatandaşımız olsun. Hizmet etmek üzere yarışan tüm adalara başarılar diler, kendilerini desteklediğimizi belirtmek isteriz.

250872449-3942760095823866-8948753444511728646-n.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.