Sedat Peker babası Ahmet Peker’i ölümünün 17. yıldönümünü unutmadı!

Sedat Peker babası Ahmet Peker’i ölümünün 17. yıldönümünü unutmadı!

Sedat Peker yaptığı paylaşımda babasının sol görüşe sahip olduğunu belirterek CHP Milletvekili Mehmet Ali Çelebi’ye sözlerinden dolayı teşekkür etti.

Sedat Peker kişisel bloğundan ve sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada babası Ahmet Peker’in 17. yıldönümü olduğunu belirtti. Babasının sol görüşlü bir insan olduğunu belirten Peker “Bizim babalarımız gibi sol görüşe sahip insanlar neden yoklar” sözlerini tekrarladı.

Peker CHP Milletvekili Mehmet Ali Çelebi’nin, Barış Pınarı Harekatı’nda ordumuzun yanında durduğunu belirtmesi üzerine Türk solunun bu düşüncede olması gerektiğini vurgulayarak Çelebi’ye teşekkür etti.

İşte Sedat Peker’in O Açıklaması;

Kıymetli dostlarım,

BABAM AHMET PEKER’in bugün 17. ölüm yıldönümü. İnsanlar galiba anneleri ve babaları bu dünyadan ayrıldığında büyüdüklerini ancak anlayabiliyorlar.

Çok ufak yaşlarında annesini babasını kaybedip küçük yaşlarında büyük insan olma kaderini yaşayan dostlarımız için her zaman içimde bir hüzün duydum.

Tüm emperyalistlerin ülkemize karşı kurguladıkları alçakça  oyunlar MİLLETÇE bu oyunlara karşı gösterdiğimiz kararlılık birgün mutlaka tarihin sayfalarında yazacaktır.

Babam sol dünya görüşüne sahip bir insandı. Geçtiğimiz günlerde bir paylaşım yapmış; ‘’Bizim babalarımız gibi sol görüşe sahip insanlar neden yoklar.’’ diye serzenişte bulunmuştum.

Henüz üsteğmenken Ergenekon dosyasında tutuklanan Mehmet Ali Çelebi’nin sözlerini okuyunca (Şuan kendisi Chp Milletvekili) ‘’Bizim babalarımız gibi sol görüşe sahip insanlar varmış.’’ dedim.

Özetle Sayın Mehmet Ali Çelebi şöyle söylüyordu; ‘’Ülkemiz emperyalist güçlere karşı bu mücadeleyi verirken ayrım gözetmeksizin hep birlikte devletimize, ordumuza destek olmalıyız.’’

Akılın yaşta değil başta olduğunu gerçek TÜRK Solu’nun da nasıl olması gerektiğini gösterdiği için Sayın Mehmet Ali Çelebiye bir vatandaş olarak teşekkür ediyorum.

BİR UMUTTUR YAŞAMAK
REİS SEDAT PEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.