Sedat Peker Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek verdi

Sedat Peker Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek verdi

Sedat Peker, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın emperyalistlere karşı verdiği mücadelesini değerlendirdi. 

Peker kişisel bloğundan yayınladığı mesajında Türkiye’nin emperyalistlere karşı verdiği mücadelenin Milli Mücadele döneminin devamı niteliğinde olduğunu söyledi.

İşte Sedat Peker'in O Sözleri

"Kıymetli dostlarım,

Barış Eren isimli genç bir dava arkadaşımız çok güzel bir şiir yazmış. Şiirin yarısı CENNET MEKAN BAŞBUĞUMUZ ALPARSLAN TÜRKEŞ’in, kalan yarısı da şahsımın isminin baş harflerinden oluşuyor.

Kıymetli dostlarım, KURUCU LİDERİMİZ ATATÜRK “Tarih biz çocuklarından görev beklemektedir. Despotlukla savaşacağız buraya da onun için geldim. Sizden de fedakarlık bekliyorum.” sözleriyle emperyalistlere karşı mücadelesini başlatmış ve sonunda kazanmıştır.
              
Ülkemizin son BAŞKANI SAYIN TAYYİP ERDOĞAN da, “Tarihi misyonumuz sebebiyle insanlık bizden görev beklemektedir..” sözleriyle tüm emperyalistlere karşı başlattığı mücadele de BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK zamanında verilen mücadelenin devamı mahayetindedir.
Eğer ki bizleri, mezhepsel olarak ALEVİ ya da SÜNNİ diye bölmelerine izin vermezsek, KÜRT, TÜRK, BOŞNAK, GÜRCÜ diye ırksal olarak ayırmalarına izin vermezsek ve de en tehlikelisi Kemalist veya Dinci diye nifak sokmalarına karşı çıkarsak biz MİLLETÇE bu savaşı da kazanacğız.

BİR UMUTTUR YAŞAMAK REİS SEDAT PEKER"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.